PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlayı ottan kurtaramıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Efe38" data-source="post: 1409701" data-attributes="member: 23963"><p><strong>selamün aleyküm arkadaşlar</strong></p><p><strong>güz ayına bugday için için hazırladıgım 25 dekar (kuru) tarlayı ottan kurtaramıyorum</strong></p><p><strong>nisan 20de tarlayı sürdüm</strong></p><p><strong>mayıs 15-20 de kaz ayagı (kültivatör çektim)</strong></p><p><strong>haziran 25-30 gibi 2ci kaz ayagı kültivatör (kazayagı çektim)</strong></p><p><strong>şuan agustosun 20si tarlayı yine ayrık sarmaşık sirken </strong></p><p><strong>aklınıza ne ot gelirse kapatmış adam boyu ot var...</strong></p><p><strong>ben bu tarlayı tekrar sürmem gerekiyor kaz ayagı kültivatör halletmez</strong></p><p><strong>sormak istedigim tarla bu durumda iken aceba herhangi bir ilaç atıpmı sürmelimiyim yoksa sürüpmü ilaçlamalıyım ne tür ilaç atmam gerekıyor..</strong></p><p><strong>ilaç çare olurmu her sene böyle 2sene öncesi nadastı yine böyle ot vardı ester ot ilacı attım otlar kuruyunca sürdüm ahan bakın bu sene yine fayda etmedi</strong></p><p><strong>tarlanın yanına gitmeye hiç içim atmadı 2 tarla otesındekı tarlama kaz ayagı çekerken gördüm durumunu fotosunu çektim</strong></p><p><strong>çünki bliorum o tarlanın öyle olacagını</strong></p><p><strong>Allah belasını versin dedim çıktım geldim eve</strong></p><p><strong>Ben o tarlayı sürekli 2 defa sürüp 4 defa kültüvatör çekersem kuru tarımda ne kazanabilirimki bugdayda.</strong></p><p><strong>iç anadoluda yani bölgemizde en iyi kuru tarımda tarla rahmetini bulursa dekara 350 kiloyu geçmez</strong></p><p><strong>bi akıl verin bırak sürme dışında?</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Efe38, post: 1409701, member: 23963"] [B]selamün aleyküm arkadaşlar güz ayına bugday için için hazırladıgım 25 dekar (kuru) tarlayı ottan kurtaramıyorum nisan 20de tarlayı sürdüm mayıs 15-20 de kaz ayagı (kültivatör çektim) haziran 25-30 gibi 2ci kaz ayagı kültivatör (kazayagı çektim) şuan agustosun 20si tarlayı yine ayrık sarmaşık sirken aklınıza ne ot gelirse kapatmış adam boyu ot var... ben bu tarlayı tekrar sürmem gerekiyor kaz ayagı kültivatör halletmez sormak istedigim tarla bu durumda iken aceba herhangi bir ilaç atıpmı sürmelimiyim yoksa sürüpmü ilaçlamalıyım ne tür ilaç atmam gerekıyor.. ilaç çare olurmu her sene böyle 2sene öncesi nadastı yine böyle ot vardı ester ot ilacı attım otlar kuruyunca sürdüm ahan bakın bu sene yine fayda etmedi tarlanın yanına gitmeye hiç içim atmadı 2 tarla otesındekı tarlama kaz ayagı çekerken gördüm durumunu fotosunu çektim çünki bliorum o tarlanın öyle olacagını Allah belasını versin dedim çıktım geldim eve Ben o tarlayı sürekli 2 defa sürüp 4 defa kültüvatör çekersem kuru tarımda ne kazanabilirimki bugdayda. iç anadoluda yani bölgemizde en iyi kuru tarımda tarla rahmetini bulursa dekara 350 kiloyu geçmez bi akıl verin bırak sürme dışında?[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlayı ottan kurtaramıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt