TATLI YİYELİM TATLI YORUM YAPALIM :):)

Bugün akrabamızın ölüm yılının üzerinden 5 yıl geçtı :( ve helva yapıp mahalleye dağıttık bir kaç kare foto çektim hani bize diyeceklere kendinizi benm düğüne saklayın artık şety*-* şety*-*

DAĞITIMA HAZIR MİSSSSSSS GİBİ :)

Ynt: TATLI YİYELİM TATLI YORUM YAPALIM :):)

Allah rahmet eylesin gardas. Bizdede helva kararken herkes biraz biraz karistirir. Bi nevi helallesme gibi. Sanirim sizdede öyle, her resimde baskasi karistiriyor...

allah rahmet eylesin ama senin düğüne kaldıysak o iş yaş ;D

Yorumlarınız için tşk hepinize davetiye gönderecem inş o gün hele gelsin :)
ÇAĞRI SENLE AYRI HESAPLAŞCAZ sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

:D Düğün mü oooooooo :D ben evlenirim torun tora sahibi olurum belkiiii :D onu bunu bırak helvayla kurtaramazsın Hasan abey :D kaç cangus kesecen :D ondan hber ver :D kavurmaların yağlı olsun :D yanında da baba bi ayran ohhhh :D pirzolalarıda ayrı isteriz :D TRAKKULUP te düğün yapma kolay mı bea :D bizim gibi açlar varkene

Ağır Abi link=topic=41526.msg373766#msg373766 date=1302040522' Alıntı:
Yorumlarınız için tşk hepinize davetiye gönderecem inş o gün hele gelsin :)
ÇAĞRI SENLE AYRI HESAPLAŞCAZ sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
şety*-* şety*-* şey yani şimdi canımız istedi yaza kadar nası bekleyecez dediydim falan şey kem küm :D

Ağır Abi link=topic=41526.msg373790#msg373790 date=1302042144' Alıntı:
KİM sildi yorumları kaşla göz arasında şety*-*
bende yoruma teşkkr ettim hata veriyo noluyo diyom la bu doğancan ne adam yaa :D :D

:D yazacam ama muhabbet olcak da silincek die korka krka yazıyom bea :D iki muhabbet edemedik :p :D şaka yapıom :D Çağrı silme gari bunu