tavalama

Ynt: tavalama

ben aklım erdi ereli kullanırız bunu özellikle narinci ağaclarının kenarını bunla yapıyoruzsu içinde kalsın diye

ben aklım erdi ereli kullanırız bunu özellikle narinciye ( mandalina limon) ağaclarının kenarını bunla yapıyoruzsu içinde kalsın diye

ben aklım erdi ereli kullanırız bunu özellikle narinciye ( mandalina limon) ağaclarının kenarını bunla yapıyoruzsu içinde kalsın diye

nh link=topic=26265.msg217890#msg217890 date=1253996910' Alıntı:
tmm aga anladık aynı yorumu kaç defa yazmışın ;) sen gel topic reekoruna yaz azda zuha-*-s ;D

kusura bakmayın bilgisayar dondu o yüzden yazıldı birincide nari yazmıştım o narinciye olacaktım düzeltim

baglan33 link=topic=26265.msg217892#msg217892 date=1253996995' Alıntı:
kusura bakmayın bilgisayar dondu o yüzden yazıldı birincide nari yazmıştım o narinciye olacaktım düzeltim
yok bea sorun değil ;) ben öle laf olsun torba dolsun die dedim bea ;D ama tpoic rekora yazarsan ii olru başka turlu kimsenin yazca yok adam bari toplayalım :p xD

nh link=topic=26265.msg217894#msg217894 date=1253997175' Alıntı:
yok bea sorun değil ;) ben öle laf olsun torba dolsun die dedim bea ;D ama tpoic rekora yazarsan ii olru başka turlu kimsenin yazca yok adam bari toplayalım :p xD
Topic rekoru konusunu sanamı tahsis ettiler. ;D

Güzel paylaşım Abi Emeğine Sağlık. Biz burda bu makineyle mısırların arasına parsel atıyoruz gerçi biz atmıyoruzda atanlar var o açıdan söledim yani.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt