Teşekkür ederim traktörü 2.el aldık 13 lu kazayağı kullandık ama pulluk ilk defa kullandık1200 saate kadar hiç pulluk kullanmadınızmı, kolay gelsin yakıt güzel
Teşekkür ederimHayırlı olsun, iyi günlerde gülerek kullanın.
TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah. İyi günlerinizde kullanın
Valla kuzenim bizim burda 4 lü daha mantıklı geliyor artık +1 sonradan yapılabilir gerekirse ama pulluk on numara [emoji1305]Güzel sürüm olmuş kuzen.5 lı almakta ısrarcımısın artık yoksa 4 lü iyimi![]()
Hocam pulluk benim zaten 90e+ da kullanıyorum. Kulaklar 12 inç ayar 40 da.yan gergiden dolayı kaymış galiba .Yakıt çok azmış.Net ölçüm mü kaçıncı vitesle sürebildi td.ölçtüğünüz tarla kaç dekar acaba.Bizim buralarda 1.5 lt bile çok zor.Geneli 2 lt yakar.birde pulluk kaç cm iş genişliğinde acaba 16 inç demişsiniz ama 16 inç 40 cm ara yapar o kadar olsa teker izini rahat kapatır ize bakarsak sizinki 30-max 35 cm gibi
Teşekkür ederim [emoji120]Hayırlı olsun kolay gelsin
Süper cimri bi traktormuşHerkese merhaba bugün td ile ilk kez pulluk sürümü yaptım pulluk 4 lü tam otomatik ünlü 16 inç ayarlı traktör 1200 saatte yakıt dekara 1.2 litre civarı yaktı toprak bazı yerlerde sert diğer yerlerde normaldi Ekli dosyayı görüntüle 42458Ekli dosyayı görüntüle 42459Ekli dosyayı görüntüle 42460