td65sdt gübre atıyoruz...

13.mart.2010 dün başladık gübreleri atmaya hayırlısıyla ama tarlalar çok çamur mecbur atmak zorunda kaldık bugünde atıcaktık ama havalar izin wermedi.inşlh haftaya dewam.

Ynt: td65sdt gübre atıyoruz...

güzel resimler ama geçensene bizde bi tarlaya böel girmiştik sonra yer kuruyunca o çukurlar hem biçerken hemde balyaları alırken zor oluyor ;)
tşkler..

nh link=topic=30841.msg261591#msg261591 date=1268570206' Alıntı:
güzel resimler ama geçensene bizde bi tarlaya böel girmiştik sonra yer kuruyunca o çukurlar hem biçerken hemde balyaları alırken zor oluyor ;)
tşkler..
yorum için saol.ewet bnde farkındayım.bnde şöle düşündüm.biraz yarayım aşa doğruda suları çeksin aşaya doğru dedim hem öle hem böle düşündüm.nslsa tekrardan giricez.saten bu tarla arpa tarlası.serpmeyle ekmiştik yine !

Güzel fotolar tarlada çamurluymuş izlerin oluştuğu yerlerden hayır gelmez artık.Paylaşım için tşk.

iki üç işçi bulupta elle attırsaydın ezip haşat etiğin yerden
çıkacak buğday masrafını karşılardı be kardeşim hemde
tarlayı rezil etmemiş olurdun saygılar.

sözeri*10* link=topic=30841.msg263364#msg263364 date=1269261713' Alıntı:
iki üç işçi bulupta elle attırsaydın ezip haşat etiğin yerden
çıkacak buğday masrafını karşılardı be kardeşim hemde
tarlayı rezil etmemiş olurdun saygılar.
işici bn warım daha ne ama :D kim uğraşçak.saten 1-2 tarlada oldu bunlarda dere yerler yada sulak yerler.