PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 mi td 80mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1077951" data-attributes="member: 38742"><p>Çap? Demek ki düzgün yapamamışsın buralarda gereksiz yere ben zartım, zurtum diye gezdiğine göre.. </p><p>Mühendislik TIP bilimi gibidir. Bir alana üzerine yoğunlaşır, her alandan anlayacak diye birşey yoktur. Motor yapmadın mesela o motora potansiyel enerjiyi, kinetik enerjiye dönüştürerek güç verdin o kadar, şanzumanda çıkma motor da.. beynini seveyim beynini..</p><p></p><p>Extradan sadece flüt çalmadım, senin gibi gelişmiş bir beyne sahip olduğunu iddia edip bir halt olmayanların psikoloji üzerinde de epey çalışmalar yaptık. Görülmeyen şeyler üzerinde uğraştık kısaca.. Senin gibi süper beyinlerin keşfi de bizim alanımızdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1077951, member: 38742"] Çap? Demek ki düzgün yapamamışsın buralarda gereksiz yere ben zartım, zurtum diye gezdiğine göre.. Mühendislik TIP bilimi gibidir. Bir alana üzerine yoğunlaşır, her alandan anlayacak diye birşey yoktur. Motor yapmadın mesela o motora potansiyel enerjiyi, kinetik enerjiye dönüştürerek güç verdin o kadar, şanzumanda çıkma motor da.. beynini seveyim beynini.. Extradan sadece flüt çalmadım, senin gibi gelişmiş bir beyne sahip olduğunu iddia edip bir halt olmayanların psikoloji üzerinde de epey çalışmalar yaptık. Görülmeyen şeyler üzerinde uğraştık kısaca.. Senin gibi süper beyinlerin keşfi de bizim alanımızdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 mi td 80mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt