PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 mi td 80mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1077955" data-attributes="member: 38742"><p>Böyledir Türk eğitim sistemi, senin Üniversitesi yıllarında uğraştığını ortaokul çağında köyde yapıyorduk, rüzgar ile elektrik üretimi vesaire. Ama uzaya füze fırlatacak bir rampa dahi yapamadık.</p><p> Yapanların nasıl yaptığının teorik bilgisini okuyarak sınavlardan geçtik iş orada bitti. Sonra ben bilmem zart zurtum şu, bu.. KPSS ye gir iyi bir puan alan devlete kapağı at. Sen tarafından yapılan tamamen güneş enerjisi ile çalışan araç ya da tırpotör ile dünya turuna çıktığın haberlerini duymak güzeldi. Devamını füze ile getirirsin umarım. Atoma da bir ara ek atarsın, malum uranyum seyreltmeye çok ihtiyacımız var şu zor günlerde, şu kötü coğrafyada..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1077955, member: 38742"] Böyledir Türk eğitim sistemi, senin Üniversitesi yıllarında uğraştığını ortaokul çağında köyde yapıyorduk, rüzgar ile elektrik üretimi vesaire. Ama uzaya füze fırlatacak bir rampa dahi yapamadık. Yapanların nasıl yaptığının teorik bilgisini okuyarak sınavlardan geçtik iş orada bitti. Sonra ben bilmem zart zurtum şu, bu.. KPSS ye gir iyi bir puan alan devlete kapağı at. Sen tarafından yapılan tamamen güneş enerjisi ile çalışan araç ya da tırpotör ile dünya turuna çıktığın haberlerini duymak güzeldi. Devamını füze ile getirirsin umarım. Atoma da bir ara ek atarsın, malum uranyum seyreltmeye çok ihtiyacımız var şu zor günlerde, şu kötü coğrafyada.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 mi td 80mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt