Bitirim İkili 

Aynen deltaTd delta galiba güzel çıkmışlar
Aynen usta karşılaştık bizde ama ben sürekli kullanmiyorum sürekli 55 lik üzerindeyim.güzel duruyorlar bi sorum olacak td 75 levyeden arıza verdimi hiç , bu modellerde genelde hep arıza verıyoda
Sürekli arıza verecek diye bisey yok bizdede oldu 1 kere servis geldi bir parça değişti sadece 5 dakikadaAynen usta karşılaştık bizde ama ben sürekli kullanmiyorum sürekli 55 lik üzerindeyim.
Surekli derken benim isim 55likleSürekli arıza verecek diye bisey yok bizdede oldu 1 kere servis geldi bir parça değişti sadece 5 dakikada![]()
Tarlada cifceker rahatlık sadece manevrası falan dar onun birde bağ bahçe arasına sıkıntıSurekli derken benim isim 55likle4x4 u sevmiyorum 4x2 daha iyi
Her motorun kendi calısma yeri var sonuctaTarlada cifceker rahatlık sadece manevrası falan dar onun birde bağ bahçe arasına sıkıntı![]()
Kac saatte kaç model 75lik memnun musunuzHer motorun kendi calısma yeri var sonuctatd75 toprak doldururken kullaniyoruz biz
![]()
2015 de saatini bilmiyorumda 1000 yoktur zaten calistigida yok onun sezonluk calisiyo.yaniKac saatte kaç model 75lik memnun musunuz
iyi yinede 1000 saate yakinsa2015 de saatini bilmiyorumda 1000 yoktur zaten calistigida yok onun sezonluk calisiyo.yani
55 lik 2013 1980 saatteiyi yinede 1000 saate yakinsa
Ekip çok Abi foto yazdan kalma kurbana yakin muhtarin mandirada takildım da brandayı atrim rengi solunca tribe giriyorum traktorun vidasi eksilmesin uzuluyorum vallaKılıfın hayırlı olsun kerem ekip coğalmış [emoji1]
Tarla işleri neler ekiyorsunuz kac dönüm arazi var55 lik 2013 1980 saatteanca 600 700 saati agir is gordu
![]()
Usta bende sera var acik araziyle isim yok benim pekTarla işleri neler ekiyorsunuz kac dönüm arazi var![]()
Abi fotograf 55 ligin cokDiğer forolarını da bekliyorum kardeşim [emoji1]
Kolay gelsin usta mavislerleUsta bende sera var acik araziyle isim yok benim pekmuhtarın yanında takılìorum islerden firsat buldukca
![]()