PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
td75d ve erkun servet80.4 çekişmesi ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 687581" data-attributes="member: 16201"><p><strong>Ynt: td75d ve erkun servet80.4 çekişmesi ...</strong></p><p></p><p></p><p>sen su dolu tekerleklerle kabini bir tutuyosun yani kabin 200 kilo nh nin tekerle 16.9-30 jant ikiside su dolu olsa 300 kilo dan 600 kilo fark yapar.bende 640 var aynı teker denedim girdim kantara sonuç buydu yani senin gibi kafadan konuşmuyorum bak benim motorum da FİAT ama taraf yapmıyorum çiftde ve böyle kapışmalarda yerli malda en iyi TÜMOSAN VE ERKUNTTTT çok denedik bizzz böyle şeyleri.sen nh nin erkuntu çektiğini 5 kez gördüysen ben erkuntun nh yi çektiğini en az 20 kez gördüm.daha geçen kıymet 90 td 100 ü çekti yani 7,5hp fark var öğrende gel sana çok ders verirdimde otobüse yetişmem gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 687581, member: 16201"] [b]Ynt: td75d ve erkun servet80.4 çekişmesi ...[/b] sen su dolu tekerleklerle kabini bir tutuyosun yani kabin 200 kilo nh nin tekerle 16.9-30 jant ikiside su dolu olsa 300 kilo dan 600 kilo fark yapar.bende 640 var aynı teker denedim girdim kantara sonuç buydu yani senin gibi kafadan konuşmuyorum bak benim motorum da FİAT ama taraf yapmıyorum çiftde ve böyle kapışmalarda yerli malda en iyi TÜMOSAN VE ERKUNTTTT çok denedik bizzz böyle şeyleri.sen nh nin erkuntu çektiğini 5 kez gördüysen ben erkuntun nh yi çektiğini en az 20 kez gördüm.daha geçen kıymet 90 td 100 ü çekti yani 7,5hp fark var öğrende gel sana çok ders verirdimde otobüse yetişmem gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
td75d ve erkun servet80.4 çekişmesi ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt