İyi seyirler https://youtu.be/S8ukyilGsFM
Bizimkinin komple pompa turbo ayarları değişik gücünü arttırdık turbonun wastegate ayarı değişti o uzunluk ondan olabilir daha fazla hava tahliye ediyorAbi eline koluna sağlık güzel olmuş. Ama benim aklıma takılan bir konu var. Bak mesela senin motorun cufff sesi hafif uzun gibi. Benim 90 lık da böyleydi. 100 lügü ilk aldığımda çok felaket çuffluyordu. Ama artık kısık sesle çufluyor. Neden böyle oluyor acaba?
Faydası çok motor fazla zıplamıyor iyi basıyor önlerVideo güzel olmuş elinize sağlık.on tampon uzatma yapmışsınız faydası var mı.traktorude iyi Açmışsın iz iyi devirleniyor...
Kaportayı açınca en arkada frenin 2 müşiri var 4 fiş onlar çıkmıştır sudan paslanmıştır kontrol et temizle, frene hızlıca bas bırak düzelir %60 ama düzelmezse müşir bozulmuşturGuzel video olmus . Bi sorum var benim td75d frene basinca fren lambalari yanmiyor ve on tekerler fren tutmuyor. Nasil duzeltebilirim ?
Teşekürlertraktör firmalarının reklamlaeından daha iyi olmuş![]()
...Sağolunvideo mükemmel olmuş, app plakada dikkatimi çekmedi değil![]()
Kaportayı açınca en arkada frenin 2 müşiri var 4 fiş onlar çıkmıştır sudan paslanmıştır kontrol et temizle, frene hızlıca bas bırak düzelir %60 ama düzelmezse müşir bozulmuştur
Fren yağı kutusundan çıkan hortumları takip edin musirin dibine giriyor öyle bulursun olmassa 1 hafta sonra atarım anca motor yokBaya bi baktim goremedim şimdi veya yarin foto yollarmisin
Fren yağı kutusundan çıkan hortumları takip edin musirin dibine giriyor öyle bulursun olmassa 1 hafta sonra atarım anca motor yok
Nasıl bi ses
Valla bizde öyle bi sorun olmadı hiç bi fikrim yokFrene basinca balata sesi geliyor. Eski mflerde gelir ya
Onun fişi çıkmıştırGuzel video olmus . Bi sorum var benim td75d frene basinca fren lambalari yanmiyor ve on tekerler fren tutmuyor. Nasil duzeltebilirim ?
Evet aynen tarif ettim bizimkide sürekli öyle oluyorduOnun fişi çıkmıştır