PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TD80D Bluemaster 3 Silindir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1254936" data-attributes="member: 6672"><p>Ya arkadaşlar 2002 den buyana newhollandın en fazla sattığı tdd serisi şuan bile sattığı 4 traktordan 2 si yine tdd serisi kim ne derse desin tamamda başka traktorlar hicmi arza acmiyo erkuntta gorduk başka serileride gördük isteyen alır ben tavsiye ederim ben 2005 den beri kullanıyom 5300 saatte şuan şuana kadar sadice debriyaj değisti oda kendi isteğimle fitesler zor geciyodu daha frenler üzerindekiler ön keceye gelirsek bikez cuval ipi sarmış oyuzden değişti başkada bi sıkıntı olmadi cevremde 7 td100 2 td90 3 td75 var bunlar hepsi 2015 de toplu alindi hic bi ariza duymadim 2008 td80 de var oda gayet memnun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1254936, member: 6672"] Ya arkadaşlar 2002 den buyana newhollandın en fazla sattığı tdd serisi şuan bile sattığı 4 traktordan 2 si yine tdd serisi kim ne derse desin tamamda başka traktorlar hicmi arza acmiyo erkuntta gorduk başka serileride gördük isteyen alır ben tavsiye ederim ben 2005 den beri kullanıyom 5300 saatte şuan şuana kadar sadice debriyaj değisti oda kendi isteğimle fitesler zor geciyodu daha frenler üzerindekiler ön keceye gelirsek bikez cuval ipi sarmış oyuzden değişti başkada bi sıkıntı olmadi cevremde 7 td100 2 td90 3 td75 var bunlar hepsi 2015 de toplu alindi hic bi ariza duymadim 2008 td80 de var oda gayet memnun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TD80D Bluemaster 3 Silindir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt