tepe püskülünün koçan olması

93kh.jpg

Ynt: tepe püskülünün koçan olması

Bu mısırın cinsi dekalp mi ? Bu yıl bende karşılaştım böyle bir farklılığa, bir de bu yıl mısırlar çok erken püskül çıkardı benim gördüğüm kadarıyla.

Genelde mısır tarlasının kenarlarında görülüyor bu şekilde,bozuk döllenme sonucu bence bu yıl birçok mısır boyunu almadan erken püskül çıkardı

mısırda tepe püskülü erkek, koçan püskülü dişiymiş. bu mısır çift cinsiyetliymiş ondan tepe püskülüde koçan yapmış. :)

ydincbayram link=topic=67363.msg765732#msg765732 date=1376258487' Alıntı:
Bu mısırın cinsi dekalp mi ? Bu yıl bende karşılaştım böyle bir farklılığa, bir de bu yıl mısırlar çok erken püskül çıkardı benim gördüğüm kadarıyla.

cinsini bilmiyorum. fotoğraf almanya da çekilmiş sanırım.

Ali SARAÇ link=topic=67363.msg766205#msg766205 date=1376429477' Alıntı:
kısaca GDO(genetiği değiştirilmiş organizma) .. o kadarki ağzıyla burnu yer değiştirmiş ..
alet oluyoruz bizlerde istemeden, bu adamların yaptıklarına çaresizlikten.

gdo işte. ben sevmiyorum bu işleri. ülkemize hiç bir şekilde girmemesi lazım aslında ama kanunda bile var . Şahsen ekmiyorum ben eksem bile mısırını tavuklar aç kalsa bile yemiyor inekler sapını beğenmiyor çok zor yiyor. zaten. yerlinin gözünü seveyim.

GDO ile alakası yok.
Tohum üretiminde ayıklanmamış bir tip dışı / kendilemiş tohum.