PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
terör bitti mi, terörsüz hayat...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmed Hakan" data-source="post: 1469878" data-attributes="member: 91422"><p>Sahip köpek ilişkisi sizin güruhta çalışır. Kimseye kabalık etmeyeyim diyorum ama haddinizi aşıyorsunuz. Sen kimsin de benim neyden bahsedip bahsedemeyeceğimi bana söylüyorsun.</p><p></p><p>Benim etrafımda birçok kürt var. Onlarla beraber yiyip içip sohbet ediyoruz. Kürtlerin sofrasına da oturdum yemeğini de yedim bizzat komşumuz olurlar. Siyasi fikirleri de bir hayli farklıdır benimkinden lakin siyaset bile konuşurken senin kadar saldırgan bir üslup takınmadılar hiç, terbiyelerini ve sağduyularını muhafaza ettiler aynı şekilde ben de öyle davrandım. Vakıa doğudaki kardeşlerimiz çok acı çektiler ve belli dönemlerde farklı iktidarların da bunda parmağı oldu. Lakin kürt çocukalrın okullarda ek olarak kürtçe eğitim alması, kürtçe tiyatrolar asimilasyon kampanyalarının sonlardırılmasından tut da daha nice haklar (bunlar zaten kürt vatandaşların hakkıydı ve devlet bunu sağlamakla görevlidir.) bu iktidarın döneminde iade edildi.</p><p>Hırlıyı hırsızı teröristi haini bir araya toplayıp hepsine avukatlık ediyorsun. Evet sen de haklısın hiçbirşey olmayınca içerde gördüğü her bilgiyi vakum etkisiyle içeriye huupp diye çekiyor kafan idrak etmeye düşünmeye vakit kalmıyor. Şimdi burada saydığınn her adamın dosyasını sana anlatacak halim yok hoş anlatsam da anlatmak istemezsin ama en göz önündeki güncel mağdurunuz Ekrem İmamoğlu madem haklı çıkıp kendisi savcının hakimin sorduğu sorulara bi cevap versin. İnsan doğru olan şeyi niye gizler ki? hani söyledi de inanmadılar mı ? ben bu soruyu muhattap almıyorum ben bu soruya cevap vermek istemiyorum diye diye geçiştirdi neredeyse hepsini. Veyahut da Özgür Özel çıkıp açıklasın bu suçlamalar asılsızdır bunlar da kanıtlarıdır desin. Ama sadece suyu bulandırıp kaçmaya çalışıyorlar sence haklı olsalar yaparlar mı? Diğer mağdurumsuların da durumu farklı değil.</p><p>Bir değerlendirme için mahkeme veya devlet olmaya gerek yok eğer gerek varsa sen nasıl benim hakkımda değerlendirme yapıyorsun sırf insanların sinir uçlarına dokunup haklı çıkmak için laf ebeliği yapıyorsun. Sen fişlemek nedir önce onu öğren.</p><p>Cadı avını haklı bulan Thomas Hobbes u örnek olarak kullanman komik olmuş sen haksızlığa uğrayanların savunucusuydun unutma, diğer arkadaşı tanımam. Eğer devletin düşmana ihtiyacı olduğunu düşündüğün için böyle bir rol biçtiysen kendine gerek yok yorma kendini doğruya düşman çok olur sen olmasanda elbet biri gelir düşman olur.</p><p>Devlet geçmişinden ötürü birçok halka özür borçludur bunların başında açık ara kürt kardeşlerim gelir bu konuda hemfikiriz ve devlet şu anda bunu telafi etmek konusunda gayet başarılı gidiyor.</p><p>Laflarına dikkat et ben de bir yere kadar terbiyemi koruyabilirim kimin aptallık ettiği açık.</p><p>Saydığın isimler içerdeyse bir sebebi vardır bunlar küçük davalar değil yanlış anlaşılmayla içeri atılacak değiller bahsettiğin gibi bi siyasi hamleyse laga luga yapmayın alın kanıtlarınızı mahkemeye başvurun o sürekli yurtdışına şikayet eden mızıkçı çocuklar gibi davranan Özel yurtdışında bu kanıtları sunsun. Beni geç te hak yolunda yürüyen hiç kimse sıkışmaz sen merak etme.</p><p></p><p>fox ve sözcüden öğrendiğin fatih altaylıda duyup pekiştirmesini yaptığın sözlerle hava atma rezil olursun. Ayrıca ülkede felaket tellallığı yaparak yolunu bulan, bu sırada yalan söylemekten halkı kışkırtmaktan zerre imtina etmeyen yayın organları ve bazı sözde profesörler seni ve nicelerini kurmalı oyuncak gibi kurmuş ve kurmaya devam edecekler belli. Her duyduğuna inama önce sağlam deliller edinmeye çalış. Senin ümmetçilikten kastın nedir bilmiyorum ama ümmetin birlik olması iyidir. Senin ümmetçilikten kastın sadece müslüman kimliğimizi koruyalım diğer değerlerimiz kültürümüzün bir önemi yok gibi bir kavramsa ben o kavrama zaten karşıyım. Ben bir Çerkez olarak malesef gelenekleri unutulmuş bir toplumun evladıyım ve hiç tahmin edemeyeceğin kadar eski geleneklerini araştırıp onları hayatına katmaya çalışan biriyim tabi burada en önemli ölçüm İslamdır. Eğer İslama aykırı bir geleneğim varsa da onu elimin tersiyle iterim. Bu benim görüşümle alakalıdır dinim gereği budur. Aynı zamanda tüm milletlerin kendi geleneklerine sahip çıkması gerektiğini ve mümkün mertebe dışarıya karşı koruması gerektiğini şiddetle savunurum bunu beni tanıyan herkes bilir.</p><p></p><p></p><p>Doğudaki halkımızın çektikleri hepimiz malumudur ve bu bugün telafi edilmeye çalışılıyor ve başarılı bir çaba mevcut.</p><p>İfade özgürlüğünün bittiğine katılmıyorum bunun sebebi herkesin topluma, iktidara, muhalfete kısaca her alana en zıt hatta saygısızlık boyutunda ifadelerde bulunmasıdır ve bunu özgürlük olarak addetmesidir. </p><p>Bahsettiğim şey sorgulamak değil zamanında bu böyle olsun diğe en yüksek perdeden ses çıkaranlar şimdi niye böyle oldu diyor. Keşke sorgulansa da verimli sonuçlar alınsa. ayrıca bu güzel gelişmelere karamsarlık yerine umutla ve sevinçle yaklaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.</p><p>Algı yaratmaktansa icraat yapmayı ben de desteklerim haklısınız. </p><p>Ayrıca sizin bu üslubunuzdan ötürü müteşekkirim her ne kadar her konuda aynı noktadan bakmasakta kendime borç bilirim teşekkürü.</p><p></p><p></p><p>Ayrıca kişilerden bağımsız olarak şunları belirtmek isterim:</p><p>-Önceden de böyle düşünmeme rağmen bu düşüncemin gerçeklerin yanında ne kadar küçük olduğunu, insanlara laf anlatmanın hatta onlar tarafından dinlenmenin ne denli zor olduğunu hele ki karşı taraf anlamaktan dinlemekten çok kendi düşüncesini dikte etmeye çalışıyorsa imkansız olduğunu, anladım. Bu yüzden bu konuda başka cevap yazmakla uğraşmayacağım diye düşünüyorum.</p><p>-Medyada algı yapmak çok kolay ve ne anlama geldiğini bilmeden sözde profesörlerin, yandaş medyacıların (sağ sol farketmez) söylediklerini kopyalayanlar komik oluyor yapmayın.</p><p>-Her yazılana cevap verecek vaktim yok sizin de bu vakte sahip olduğunuzu düşünmüyorum zaten nihayetinde bu forumda buluştuysak hepimizin ortak bir işi var demektir. </p><p>-Selametle Kalın Hayırlı İşlerimiz Berekteli Helal Kazançlarımız Olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmed Hakan, post: 1469878, member: 91422"] Sahip köpek ilişkisi sizin güruhta çalışır. Kimseye kabalık etmeyeyim diyorum ama haddinizi aşıyorsunuz. Sen kimsin de benim neyden bahsedip bahsedemeyeceğimi bana söylüyorsun. Benim etrafımda birçok kürt var. Onlarla beraber yiyip içip sohbet ediyoruz. Kürtlerin sofrasına da oturdum yemeğini de yedim bizzat komşumuz olurlar. Siyasi fikirleri de bir hayli farklıdır benimkinden lakin siyaset bile konuşurken senin kadar saldırgan bir üslup takınmadılar hiç, terbiyelerini ve sağduyularını muhafaza ettiler aynı şekilde ben de öyle davrandım. Vakıa doğudaki kardeşlerimiz çok acı çektiler ve belli dönemlerde farklı iktidarların da bunda parmağı oldu. Lakin kürt çocukalrın okullarda ek olarak kürtçe eğitim alması, kürtçe tiyatrolar asimilasyon kampanyalarının sonlardırılmasından tut da daha nice haklar (bunlar zaten kürt vatandaşların hakkıydı ve devlet bunu sağlamakla görevlidir.) bu iktidarın döneminde iade edildi. Hırlıyı hırsızı teröristi haini bir araya toplayıp hepsine avukatlık ediyorsun. Evet sen de haklısın hiçbirşey olmayınca içerde gördüğü her bilgiyi vakum etkisiyle içeriye huupp diye çekiyor kafan idrak etmeye düşünmeye vakit kalmıyor. Şimdi burada saydığınn her adamın dosyasını sana anlatacak halim yok hoş anlatsam da anlatmak istemezsin ama en göz önündeki güncel mağdurunuz Ekrem İmamoğlu madem haklı çıkıp kendisi savcının hakimin sorduğu sorulara bi cevap versin. İnsan doğru olan şeyi niye gizler ki? hani söyledi de inanmadılar mı ? ben bu soruyu muhattap almıyorum ben bu soruya cevap vermek istemiyorum diye diye geçiştirdi neredeyse hepsini. Veyahut da Özgür Özel çıkıp açıklasın bu suçlamalar asılsızdır bunlar da kanıtlarıdır desin. Ama sadece suyu bulandırıp kaçmaya çalışıyorlar sence haklı olsalar yaparlar mı? Diğer mağdurumsuların da durumu farklı değil. Bir değerlendirme için mahkeme veya devlet olmaya gerek yok eğer gerek varsa sen nasıl benim hakkımda değerlendirme yapıyorsun sırf insanların sinir uçlarına dokunup haklı çıkmak için laf ebeliği yapıyorsun. Sen fişlemek nedir önce onu öğren. Cadı avını haklı bulan Thomas Hobbes u örnek olarak kullanman komik olmuş sen haksızlığa uğrayanların savunucusuydun unutma, diğer arkadaşı tanımam. Eğer devletin düşmana ihtiyacı olduğunu düşündüğün için böyle bir rol biçtiysen kendine gerek yok yorma kendini doğruya düşman çok olur sen olmasanda elbet biri gelir düşman olur. Devlet geçmişinden ötürü birçok halka özür borçludur bunların başında açık ara kürt kardeşlerim gelir bu konuda hemfikiriz ve devlet şu anda bunu telafi etmek konusunda gayet başarılı gidiyor. Laflarına dikkat et ben de bir yere kadar terbiyemi koruyabilirim kimin aptallık ettiği açık. Saydığın isimler içerdeyse bir sebebi vardır bunlar küçük davalar değil yanlış anlaşılmayla içeri atılacak değiller bahsettiğin gibi bi siyasi hamleyse laga luga yapmayın alın kanıtlarınızı mahkemeye başvurun o sürekli yurtdışına şikayet eden mızıkçı çocuklar gibi davranan Özel yurtdışında bu kanıtları sunsun. Beni geç te hak yolunda yürüyen hiç kimse sıkışmaz sen merak etme. fox ve sözcüden öğrendiğin fatih altaylıda duyup pekiştirmesini yaptığın sözlerle hava atma rezil olursun. Ayrıca ülkede felaket tellallığı yaparak yolunu bulan, bu sırada yalan söylemekten halkı kışkırtmaktan zerre imtina etmeyen yayın organları ve bazı sözde profesörler seni ve nicelerini kurmalı oyuncak gibi kurmuş ve kurmaya devam edecekler belli. Her duyduğuna inama önce sağlam deliller edinmeye çalış. Senin ümmetçilikten kastın nedir bilmiyorum ama ümmetin birlik olması iyidir. Senin ümmetçilikten kastın sadece müslüman kimliğimizi koruyalım diğer değerlerimiz kültürümüzün bir önemi yok gibi bir kavramsa ben o kavrama zaten karşıyım. Ben bir Çerkez olarak malesef gelenekleri unutulmuş bir toplumun evladıyım ve hiç tahmin edemeyeceğin kadar eski geleneklerini araştırıp onları hayatına katmaya çalışan biriyim tabi burada en önemli ölçüm İslamdır. Eğer İslama aykırı bir geleneğim varsa da onu elimin tersiyle iterim. Bu benim görüşümle alakalıdır dinim gereği budur. Aynı zamanda tüm milletlerin kendi geleneklerine sahip çıkması gerektiğini ve mümkün mertebe dışarıya karşı koruması gerektiğini şiddetle savunurum bunu beni tanıyan herkes bilir. Doğudaki halkımızın çektikleri hepimiz malumudur ve bu bugün telafi edilmeye çalışılıyor ve başarılı bir çaba mevcut. İfade özgürlüğünün bittiğine katılmıyorum bunun sebebi herkesin topluma, iktidara, muhalfete kısaca her alana en zıt hatta saygısızlık boyutunda ifadelerde bulunmasıdır ve bunu özgürlük olarak addetmesidir. Bahsettiğim şey sorgulamak değil zamanında bu böyle olsun diğe en yüksek perdeden ses çıkaranlar şimdi niye böyle oldu diyor. Keşke sorgulansa da verimli sonuçlar alınsa. ayrıca bu güzel gelişmelere karamsarlık yerine umutla ve sevinçle yaklaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Algı yaratmaktansa icraat yapmayı ben de desteklerim haklısınız. Ayrıca sizin bu üslubunuzdan ötürü müteşekkirim her ne kadar her konuda aynı noktadan bakmasakta kendime borç bilirim teşekkürü. Ayrıca kişilerden bağımsız olarak şunları belirtmek isterim: -Önceden de böyle düşünmeme rağmen bu düşüncemin gerçeklerin yanında ne kadar küçük olduğunu, insanlara laf anlatmanın hatta onlar tarafından dinlenmenin ne denli zor olduğunu hele ki karşı taraf anlamaktan dinlemekten çok kendi düşüncesini dikte etmeye çalışıyorsa imkansız olduğunu, anladım. Bu yüzden bu konuda başka cevap yazmakla uğraşmayacağım diye düşünüyorum. -Medyada algı yapmak çok kolay ve ne anlama geldiğini bilmeden sözde profesörlerin, yandaş medyacıların (sağ sol farketmez) söylediklerini kopyalayanlar komik oluyor yapmayın. -Her yazılana cevap verecek vaktim yok sizin de bu vakte sahip olduğunuzu düşünmüyorum zaten nihayetinde bu forumda buluştuysak hepimizin ortak bir işi var demektir. -Selametle Kalın Hayırlı İşlerimiz Berekteli Helal Kazançlarımız Olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
terör bitti mi, terörsüz hayat...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt