Ne demek abi 20 gündür duruyo anca yollaya bildik [emoji4]Hemşehrim emreye (darende44) gönderdiği patates tohumu için teşekkür ederim beni onure ettiEkli dosyayı görüntüle 50080Ekli dosyayı görüntüle 50081
Benimde ilk olacak deneyecezBenim çevremde eken görmedim hiç. Nasıl oldugunuda bilmiyorum ama yavaş yavaş başlıyacam önce öğrenip bilgileri derleyip öyle başlıyacam [emoji4]
İyi o zaman hemşerim sen öğren bana yakınsın gelir öğrenirim senden. Zaten 2.organizede iş yerimizBenimde ilk olacak deneyecez
Benimde ilk olacak deneyecez
Siz çirinizi yarın patiğinizi pırtlatın[emoji1] patatesi de ben ektiğim sürece gelin götürünİyi o zaman hemşerim sen öğren bana yakınsın gelir öğrenirim senden. Zaten 2.organizede iş yerimiz
Benim kayısı işi çok yoktur baya seyrek bu sene. Akçadağ da durumlar iyi gibi gözüküyor [emoji4]Siz çirinizi yarın patiğinizi pırtlatın[emoji1] patatesi de ben ektiğim sürece gelin götürün
Iyiydi ama dolu bitirdiBenim kayısı işi çok yoktur baya seyrek bu sene. Akçadağ da durumlar iyi gibi gözüküyor [emoji4]
Çok vurdumu sizin oraya geçmiş olsun hemşerimIyiydi ama dolu bitirdi