yasin köse link=topic=72367.msg838647#msg838647 date=1391267017' Alıntı:timosan cekemeyince kolları kaldırıyor fayda etmiyor helal valtraya
aynen arkadaş valtralar cok güzel cekiyo
yasin köse link=topic=72367.msg838665#msg838665 date=1391268544' Alıntı:biri bölündü diye hepsimi bölünecek bizim burda bitene timosan var 8185 adam binmeye korkuyor yakmıyormuş iciyormuş
Beni fanatik v.s sanmayın böyle dangalak videolar yayınlarken biraz düşünün yukarda attığım videoyuda size ders olsun diye attım traktörün iyi yada kötü olduğu böyle göt göte bağlamakla anlaşılmaz gidersin tarlaya takarsın pulluğu bakarsın durumlarına ona göre karar verilir illa bağlıyacaz diyosanızda bir sürü sebep sayarım ben size motorların ağırlıkları,hp leri,üzerlerindeki şöförler,lastik boyutları,lastik hava basınçları v.s v.s bu durumlar say say bitmez oyüzden boşu boşuna reklam yapmaya gerek yok,benim çevremde tanıdığım bi patozcu kardeşim var onda hem tümosan hemde valtra var oyüzden kendim gittim gözümlede gördüm neyin ne olduğunu herkes biliyor.Hema 60 ithal modellerin hakkını yemem.Yasin adam binmeye korkuyo demişsin bak sana şunu söyliyim bir traktör alındığında ilk 500 saat içinde güzel açtırılırsa hem performansı hem de yakıtı oldukça iyi olur buna rağmen düzelmiyorsa pompada sıkıntı vardır.HEMA 60 link=topic=72367.msg838670#msg838670 date=1391269012' Alıntı:tamam hepimiz valraya savaş acalım nedir bu savas anlamadım gitti en iyi tümosan baska iyi yok valtrayı adamlar tenekeden yapmıs tümosan altın
ben fanatik değilim tümosan valtrayı bölmüyor zıpladığı için bölünüyor allah yapısı değil demirjrkeag link=topic=72367.msg838689#msg838689 date=1391271725' Alıntı:anlş-*sBeni fanatik v.s sanmayın böyle dangalak videolar yayınlarken biraz düşünün yukarda attığım videoyuda size ders olsun diye attım traktörün iyi yada kötü olduğu böyle göt göte bağlamakla anlaşılmaz gidersin tarlaya takarsın pulluğu bakarsın durumlarına ona göre karar verilir illa bağlıyacaz diyosanızda bir sürü sebep sayarım ben size motorların ağırlıkları,hp leri,üzerlerindeki şöförler,lastik boyutları,lastik hava basınçları v.s v.s bu durumlar say say bitmez oyüzden boşu boşuna reklam yapmaya gerek yok,benim çevremde tanıdığım bi patozcu kardeşim var onda hem tümosan hemde valtra var oyüzden kendim gittim gözümlede gördüm neyin ne olduğunu herkes biliyor.Hema 60 ithal modellerin hakkını yemem.Yasin adam binmeye korkuyo demişsin bak sana şunu söyliyim bir traktör alındığında ilk 500 saat içinde güzel açtırılırsa hem performansı hem de yakıtı oldukça iyi olur buna rağmen düzelmiyorsa pompada sıkıntı vardır.
Burdada Valtra a85 Tümosan 90-80 ' yi yerden yere vuruyorkepirli_ercan link=topic=72367.msg878678#msg878678 date=1397237486' Alıntı:Finlandiyalı akılı ol bak bir tane Türkü sürüdüm deme o olmadı arkada ergut var. tümodan işaret bekliyor ikisinden biri silkeler bak haberin ola ;D ;D ;D
Sürüklemeli paylaşım![]()