PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TL80A newholland
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HasanTEZEL" data-source="post: 1248309" data-attributes="member: 1939"><p>2005 model TL80A sahibiyiz. Sıfır aldık traktör şuan 7000 saatte. Bütün yerli traktörlere kök söktürür. 2006 yılında turbo taktırdık bambaşka bir traktör oldu. arazimiz çok dik ve sert toprağa sahiptir. 14 inc 4 lü ünlü pullukla 1 buçuk ile gitmediği yer yok. 1 buçuk demekte 8-11km hız demek. 13 lü kazayağı çekiyor. 2 tane 5 tonluk buğday yüklü römorkla inemediği yer yok bu tamamen ağır olmasının artısı. istersen nadas videolarını müsait zamanda buraya yüklerim. Kesinlikle sıfır yerli traktörlerle kıyaslanacak bir traktör değil. Konforu bambaşka ve bir tümosandan inip buna bindiğinde gürültü ve koltuk konforu bakımından inanılmaz fark yaratır. temiz bulursan kaçırma. Ben tekrar ithal traktör alacak güce sahip olana kadar asla değiştirmeyi düşünmüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HasanTEZEL, post: 1248309, member: 1939"] 2005 model TL80A sahibiyiz. Sıfır aldık traktör şuan 7000 saatte. Bütün yerli traktörlere kök söktürür. 2006 yılında turbo taktırdık bambaşka bir traktör oldu. arazimiz çok dik ve sert toprağa sahiptir. 14 inc 4 lü ünlü pullukla 1 buçuk ile gitmediği yer yok. 1 buçuk demekte 8-11km hız demek. 13 lü kazayağı çekiyor. 2 tane 5 tonluk buğday yüklü römorkla inemediği yer yok bu tamamen ağır olmasının artısı. istersen nadas videolarını müsait zamanda buraya yüklerim. Kesinlikle sıfır yerli traktörlerle kıyaslanacak bir traktör değil. Konforu bambaşka ve bir tümosandan inip buna bindiğinde gürültü ve koltuk konforu bakımından inanılmaz fark yaratır. temiz bulursan kaçırma. Ben tekrar ithal traktör alacak güce sahip olana kadar asla değiştirmeyi düşünmüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TL80A newholland
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt