TM 120 & İLGİ merdane

TM 120 & İLGİ merdane

arkadaşlar arpaları ektim daha sonra arpa yerlerine merdane çektim gübreleride gece attığım için fotoğraf çekemedim

Ynt: TM 120 & İLGİ merdane

Güzel paylaşım bu merdaneler çok hoşuma gidiyor... ne zaman kaç liraya aldınız bunu? (yani merdaneyi) emeğe saygı +rep :)

güzel resimler...ilgi son zamanlarda baya sağlam tarım aletleri çıkartıyor..merdaneside güzelmiş :)

arkadaşlar ilgiden hem merdane hemde goble aldık fiyat olarak tam bilmiyorum ama yeni modellerde yani yeni çıkardıkları merdaneler daha geniş olduğunu biliyorum TM için küçük ama yeterli yani

sayın arkadaşım burda merdane çok güzel fakat orda bir hata yapıyorsun çünkü bakınca anlaşılıyor traktörün izleri hep belli tarla inişli yokuşlu olmuş,onu ortadan kaldırmak için tırmığın peşine merdaneyi bağlayıpta çekersen super olur tarla dümdüz olur izler ortadan kalkar ,tşkr

slm. buyuk traktorler merdane işine ağır gelıyor daha küçük traktor ıle çekmek gerekıyor aynısını bende yaptım tarlanın içi yol yol oluyor .

arkadaşlar haklısınız büyük traktör olunca ağırlığından dolayı tarlada iz kalıyor ama başka traktör olmadığı için mecburen çekiyoruz..

emeğine sağlık Taylan abi.merdane bizim buralarda pek yok.toprağa ve mahsüle ne gibi fayda sağlıyor ? + rep