arkadaşlar bu ilk kez resim gönderişim inş bi hatamız olmaz olrsa affola )))

öle oldu Uğur diğer motorların resimlerinide paylaşacam yarın inşGüzel resimler Sabit..Ne güzel ilk resimlerle seni farmphotodan transfer etmiş olduk..Diğer traktörlerinde resimlerini gönderirsen seviniriz...
sadece çamurlukları mı? bnce her yeri güzel o keratnıntm serisinin en çok çamurlukları hoşuma gidiyor
saolasın ewt karamanlıyım çumraya çok gelir giderim bn çumranın nersendnsn senS@BİT kardeş KARAMAN lıymışsın ben de ÇUMRA lıyım aramıza hoş geldin.
çok ucuza gtmş Akgül bz bu sene sattık 2005 model 557 saatteydi sattığımızda 71 bine sattıksüper resmler s@bit paylaşım için saol...cok güzel bi motor bizim burda 300 saatte senn ki gibiydi 55.000ytlye aldılar gecen sne..
ii satmsnz..gene lifli ortakolluda verdinmi..S@BİT link=topic=13247.msg128223#msg128223 date=1231167064' Alıntı:çok ucuza gtmş Akgül bz bu sene sattık 2005 model 557 saatteydi sattığımızda 71 bine sattık![]()
ewt salih tamda dediğin gibi oldu ama kargoyla göndermedm onların yolu düştü ve geldiler götürdülersabıt cıgım senın eskı tm de guzel cıkmıs =)) gercekten guzel ama on agırlıklar takılı olsa 1 fotoraf cok guzel gercekten satarken on agırlıkları vermeyı unutmadın demı sonra kargoyla yollama ta ankara ya bak =))
yok Akgül kimseye vermem onu bn ona 120 YTL para verdim bide onun gibi yan kola takılanı varii satmsnz..gene lifli ortakolluda verdinmi..
yan kol sağlıklı olmaz bence....cok kasıntıda ya lifi patlatır yada hortumu...ama fendt lerdeki cok güzel ya lif bya kalnS@BİT link=topic=13247.msg128403#msg128403 date=1231174079' Alıntı:yok Akgül kimseye vermem onu bn ona 120 YTL para verdim bide onun gibi yan kola takılanı var![]()