PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1331405" data-attributes="member: 80948"><p>Türkiye de esnaf,çiftçi masaya koyduğu sermayesini amorti edemiyorsa onun karşılığında ilkokul lise mezunu memur 150 bin liralık honda ya biniyorsa fazla konuşmaya gerek yok.Bir ülkenin büyümesini sağlayan kobiler ve çiftçilerdir.Devlet ister bunlara destek çıksın ister çıkmasın.Memur gece 1 de çıkıp işini bitirmez eşşek gibi vereceksin maaşımı der.Ama çiftçi gece sabaha kadar buzağı doğumunu bekler esnaf sabaha kadar yorgan diker personelin maaşı için.Devletin paşa gönlü bilir ister desteklesin ister desteklemesin.Bu çiftçiye o zaman kazanmıyorsanız yapmayın diye haykırıyorsunuz bu topraklar Türk çiftçisinin parayla araplara mı satsın ? ürettiğini yapıyor satıyor karnı doyuyor en azından mesela doyurmak değil mesela 1 milyon tl koyuyorsa bundan en az %20 kar alabilmesi alamıyorsa sorun var.Bana burada yok şu kadar gübre attım yok benim tüccarım bu kadar alıyor demeyin.Yıl sonunda sen başlarken kaç para koydun yıl sonunda kaç para aldın ? Kaçıncı çeyrekte üretime başladın kaçıncı çeyrekte bitirip ne kadar kazandın.Bugün ilkokul mezunu memur dayısı sayesinde 5 bin tl maaş alıyor banka her türlü finans desteğini bir kişiye yumuşak koltuklu ısıtıcılı hondaya binsin diye veriyor.Çiftçi bankaya gittiğin de bankacı yüzünü ekşitiyor çünkü o da biliyor bu adam kar edemiyor ve alacağı krediyi ödeyemiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1331405, member: 80948"] Türkiye de esnaf,çiftçi masaya koyduğu sermayesini amorti edemiyorsa onun karşılığında ilkokul lise mezunu memur 150 bin liralık honda ya biniyorsa fazla konuşmaya gerek yok.Bir ülkenin büyümesini sağlayan kobiler ve çiftçilerdir.Devlet ister bunlara destek çıksın ister çıkmasın.Memur gece 1 de çıkıp işini bitirmez eşşek gibi vereceksin maaşımı der.Ama çiftçi gece sabaha kadar buzağı doğumunu bekler esnaf sabaha kadar yorgan diker personelin maaşı için.Devletin paşa gönlü bilir ister desteklesin ister desteklemesin.Bu çiftçiye o zaman kazanmıyorsanız yapmayın diye haykırıyorsunuz bu topraklar Türk çiftçisinin parayla araplara mı satsın ? ürettiğini yapıyor satıyor karnı doyuyor en azından mesela doyurmak değil mesela 1 milyon tl koyuyorsa bundan en az %20 kar alabilmesi alamıyorsa sorun var.Bana burada yok şu kadar gübre attım yok benim tüccarım bu kadar alıyor demeyin.Yıl sonunda sen başlarken kaç para koydun yıl sonunda kaç para aldın ? Kaçıncı çeyrekte üretime başladın kaçıncı çeyrekte bitirip ne kadar kazandın.Bugün ilkokul mezunu memur dayısı sayesinde 5 bin tl maaş alıyor banka her türlü finans desteğini bir kişiye yumuşak koltuklu ısıtıcılı hondaya binsin diye veriyor.Çiftçi bankaya gittiğin de bankacı yüzünü ekşitiyor çünkü o da biliyor bu adam kar edemiyor ve alacağı krediyi ödeyemiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt