PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tarım Bitmiş" data-source="post: 1331419" data-attributes="member: 84323"><p>Ya Güray hocam konuyu siyasallaştırmak istemiyorum ama iletiniz susulacak gibide değil.</p><p></p><p>Daha maske dağıtım işini organize edemediler. Baştan PTT getirecek dediler başvuru yaptık gelen giden yok, tüm eczaneler ücretsiz verecek dediler gittik yok dediler, şimdi tc numaranıza göre mesaj gelecek dediler mesaj yok. Salgın ülkeye gireli 1 ay oldu devlet daha maske işini çözemedi. </p><p></p><p>Geçen hafta sonu beni tek başıma tarlaya salmadılar, gidenlerin bazılarını tarladan çıkartıp ceza kestiler. Pazartesi 100 kişinin çalıştığı fabrikaya geldik çalışıyoruz.</p><p></p><p>1 aydır dükkan açmayan berber için, kahveci için, restorant işleten vatandaş için ne yaptılar? </p><p></p><p>Devlet vatandaşına sahip çıkıyormuş, bunu geçin hocam. Biz devlete sahip çıkıyoruz, devlet bize değil. Bizden kesilen milyarların nerede olduğu belli değil, işsizlik fonundaki para nerede bilen yok. Her ay SGK ya kesilen paralarla da bi zahmet sağlık hizmeti versinler, onda da ne zaman gitsek illaki 25-30 lira veriyoruz eczaneye. </p><p></p><p>Virüsü bahane edip bizim yağlı tohum desteklerini 1 ay geri attılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarım Bitmiş, post: 1331419, member: 84323"] Ya Güray hocam konuyu siyasallaştırmak istemiyorum ama iletiniz susulacak gibide değil. Daha maske dağıtım işini organize edemediler. Baştan PTT getirecek dediler başvuru yaptık gelen giden yok, tüm eczaneler ücretsiz verecek dediler gittik yok dediler, şimdi tc numaranıza göre mesaj gelecek dediler mesaj yok. Salgın ülkeye gireli 1 ay oldu devlet daha maske işini çözemedi. Geçen hafta sonu beni tek başıma tarlaya salmadılar, gidenlerin bazılarını tarladan çıkartıp ceza kestiler. Pazartesi 100 kişinin çalıştığı fabrikaya geldik çalışıyoruz. 1 aydır dükkan açmayan berber için, kahveci için, restorant işleten vatandaş için ne yaptılar? Devlet vatandaşına sahip çıkıyormuş, bunu geçin hocam. Biz devlete sahip çıkıyoruz, devlet bize değil. Bizden kesilen milyarların nerede olduğu belli değil, işsizlik fonundaki para nerede bilen yok. Her ay SGK ya kesilen paralarla da bi zahmet sağlık hizmeti versinler, onda da ne zaman gitsek illaki 25-30 lira veriyoruz eczaneye. Virüsü bahane edip bizim yağlı tohum desteklerini 1 ay geri attılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt