PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1331420" data-attributes="member: 80948"><p>Hastanelere gidemiyoruz demedim beyefendi.Yukarıda bir arkadaş kazanamıyorsanız yapmayın bu işi dedi.Allaha şükür bizde açta açıkta değiliz.Ama bir işi yaparken para kazanmıyalım mı ? Siz 150 bin liralık araba almak isteyin ben sizi bankaya götüreyim eğer memursanız 10 dakika da alıverelim o arabayı.Siz kişisel olarak istemiyorsanız o başka.Çiftçinin traktörüne bakarak çiftçiyi milyoner yapıyorlar.Fizibilite raporu çıkarınca ben su fiyata satıyorum diyor insanları aptal yerine koymanın hiç anlamı yok.Başka ülke beni ilgilendirmiyor ben kendi ülkemi düzeltmeye çalışıyorum yada düzelmesini istiyorum.Adam çıkmış yok her ülke de aynıdır siz beceremiyorsunuz yapamıyorsanız yapmayın diyor.Arkadaşın mesajlarından yola çıkarak arkadaş hem doktora yapıyor,hem çiftçilik yapıyor hem tarla kiralıyor hem arabasının arkasında nohut satıyor maşallah 5 parmağında marifet var.Bu ülke de asgari ücretli,çiftçi ve esnaf problem var diyor.Ben düşündüğüm değeri kazancı elde edemiyorum diyor.Siz şükür edin diyorsunuz tamam şükür edelim de bu şekilde vatandaş gelişemez.Benden olan çocuklar gelişemez.Muasır medeniyetler seviyesine ulaştıramam.Karnımız doyuyor hastaneye gidiyoruz bunları sigorta ödüyerek yapıyoruz çok şükür.Ama bir tarla alıp 100 bin tl verip o tarladan 5 sene içerisinde amortisman giderlerimi elde edemiyorsam sorun var diyorum yada diyoruz.Yok diyor beceremiyorsun diyor.Beceremediğin için ithal ürün alıyor devlet diyor.Bizim malzeme bu kadar kafa almıyor siz büyüklerimizden yardım alalım anlatın o zaman anlıyalım.Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1331420, member: 80948"] Hastanelere gidemiyoruz demedim beyefendi.Yukarıda bir arkadaş kazanamıyorsanız yapmayın bu işi dedi.Allaha şükür bizde açta açıkta değiliz.Ama bir işi yaparken para kazanmıyalım mı ? Siz 150 bin liralık araba almak isteyin ben sizi bankaya götüreyim eğer memursanız 10 dakika da alıverelim o arabayı.Siz kişisel olarak istemiyorsanız o başka.Çiftçinin traktörüne bakarak çiftçiyi milyoner yapıyorlar.Fizibilite raporu çıkarınca ben su fiyata satıyorum diyor insanları aptal yerine koymanın hiç anlamı yok.Başka ülke beni ilgilendirmiyor ben kendi ülkemi düzeltmeye çalışıyorum yada düzelmesini istiyorum.Adam çıkmış yok her ülke de aynıdır siz beceremiyorsunuz yapamıyorsanız yapmayın diyor.Arkadaşın mesajlarından yola çıkarak arkadaş hem doktora yapıyor,hem çiftçilik yapıyor hem tarla kiralıyor hem arabasının arkasında nohut satıyor maşallah 5 parmağında marifet var.Bu ülke de asgari ücretli,çiftçi ve esnaf problem var diyor.Ben düşündüğüm değeri kazancı elde edemiyorum diyor.Siz şükür edin diyorsunuz tamam şükür edelim de bu şekilde vatandaş gelişemez.Benden olan çocuklar gelişemez.Muasır medeniyetler seviyesine ulaştıramam.Karnımız doyuyor hastaneye gidiyoruz bunları sigorta ödüyerek yapıyoruz çok şükür.Ama bir tarla alıp 100 bin tl verip o tarladan 5 sene içerisinde amortisman giderlerimi elde edemiyorsam sorun var diyorum yada diyoruz.Yok diyor beceremiyorsun diyor.Beceremediğin için ithal ürün alıyor devlet diyor.Bizim malzeme bu kadar kafa almıyor siz büyüklerimizden yardım alalım anlatın o zaman anlıyalım.Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
TMO 250 bin ton ekmeklik buğdayı 240 dolardan ithal edecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt