PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO buğday satımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1432745" data-attributes="member: 59451"><p>Aslında lisanslı depodaki ürününü satmak zorunda değilsin, tekrar depodan çekebilrsin, fakat o zaman devletin desteklerinden alamaz ve depoyada epey ücret ödemen gerekebilir, analiz desteği depoda durduğu süre kirası vs...</p><p></p><p>2 yıl depoda kimseye satmadan tutabilirsin, ama 2 yılın bitiminde depodan almak zorundasın</p><p></p><p>Yada yüzyüze görüştüğün bildiğin anlaştığın bir tüccara virman yapabiliyorsun, yani dışarıdaki tüccarla yüzyüze görüşüp, elüs gösterisin bak bu kadar ton malım var lisanslı depoda, bu kalite bu fiyattan satmak istiyorum sana alırsan virman yapalım dersin, yada satışı sözlü yapar türib borsasındada karşılıklı emirler yazar satışı gerçekleştirirsin, bu imkanlarda var.</p><p></p><p> Fakat esasen koyacak iyi yeri olan herdaim kendi depolarsa iyi eder.</p><p></p><p> Ben herdaim kendi depolama imkanı olanın depolaması taraftarıyım, ha yetmiyordur depolama imkanın bir kısmını oraya koyarsın olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1432745, member: 59451"] Aslında lisanslı depodaki ürününü satmak zorunda değilsin, tekrar depodan çekebilrsin, fakat o zaman devletin desteklerinden alamaz ve depoyada epey ücret ödemen gerekebilir, analiz desteği depoda durduğu süre kirası vs... 2 yıl depoda kimseye satmadan tutabilirsin, ama 2 yılın bitiminde depodan almak zorundasın Yada yüzyüze görüştüğün bildiğin anlaştığın bir tüccara virman yapabiliyorsun, yani dışarıdaki tüccarla yüzyüze görüşüp, elüs gösterisin bak bu kadar ton malım var lisanslı depoda, bu kalite bu fiyattan satmak istiyorum sana alırsan virman yapalım dersin, yada satışı sözlü yapar türib borsasındada karşılıklı emirler yazar satışı gerçekleştirirsin, bu imkanlarda var. Fakat esasen koyacak iyi yeri olan herdaim kendi depolarsa iyi eder. Ben herdaim kendi depolama imkanı olanın depolaması taraftarıyım, ha yetmiyordur depolama imkanın bir kısmını oraya koyarsın olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO buğday satımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt