PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
*** TMO Buğday ve Arpa İthal Ediyor ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 861851" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: *** TMO Buğday ve Arpa İthal Ediyor ***</strong></p><p></p><p>Avanta makarna, bulgur ve kömür dağıtımı ile nasıl garibanın ağzına bal çalındı ise</p><p></p><p>Avantadan hibeli ekipman ve düşük faizli krediler ile de çiftçinin ağzına bal çalındı. </p><p></p><p>Sorunun temelinde üretilen malın yanlış ve hatalı değerlendirilmesi olduğu sürece bu alanda bir yere varılamayacağının artık anlaşılması lazım. </p><p></p><p>Biz avanta yada hibe istemiyoruz. </p><p></p><p></p><p>İstedğimiz tek şey ürettiğimiz malın değerinde alıcı bulabilmesi.</p><p></p><p></p><p>Yani gerçek anlamda çiftçiye sahip çıkılmak isteniyorsa avantadan inci boncuk dağıtmak yerine tek birşey yapın:</p><p></p><p>'Her harmanda, her malda olan, ürettiğimiz mal ile birlikte bizi önüne attığınız kurtlar sofrasından kurtarın yeter'</p><p></p><p>Çok mu zor bunu anlamak!</p><p></p><p></p><p>Hükümetlerin tarım politikalarını, çiftçi ve çiftçiliğe bakış açılarını bilmem ama</p><p></p><p></p><p>Ben çiftçinin daha fazla 'dilenci' yerine konduğu bir dönem hatırlamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 861851, member: 21067"] [b]Ynt: *** TMO Buğday ve Arpa İthal Ediyor ***[/b] Avanta makarna, bulgur ve kömür dağıtımı ile nasıl garibanın ağzına bal çalındı ise Avantadan hibeli ekipman ve düşük faizli krediler ile de çiftçinin ağzına bal çalındı. Sorunun temelinde üretilen malın yanlış ve hatalı değerlendirilmesi olduğu sürece bu alanda bir yere varılamayacağının artık anlaşılması lazım. Biz avanta yada hibe istemiyoruz. İstedğimiz tek şey ürettiğimiz malın değerinde alıcı bulabilmesi. Yani gerçek anlamda çiftçiye sahip çıkılmak isteniyorsa avantadan inci boncuk dağıtmak yerine tek birşey yapın: 'Her harmanda, her malda olan, ürettiğimiz mal ile birlikte bizi önüne attığınız kurtlar sofrasından kurtarın yeter' Çok mu zor bunu anlamak! Hükümetlerin tarım politikalarını, çiftçi ve çiftçiliğe bakış açılarını bilmem ama Ben çiftçinin daha fazla 'dilenci' yerine konduğu bir dönem hatırlamıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
*** TMO Buğday ve Arpa İthal Ediyor ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt