PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Toprakaltı damla sulama montajı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 869839" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: Toprakaltı damla sulama montajı</strong></p><p></p><p>Oncelikle haklısınız hem işçilikle ugrasmamak için hemde bugday ekimi yaptıgım için ( benim bolgede sulama yapılmadan bugdaydan verim almak cok zor en az 3 sulama yapılıyor) toprak altı damla sulama yontemini tercih ettim. Cıkıslat için ikinci ürün ektigim için yagmurlama yaptım guvenemedim ilk etapda işin gercegi cunku haziran temmuz agustos cok sıcak burada ama birinci ürün pamuk da toprak altı cimlenmeye yardımcı olur gibi duruyor bakalım artık</p><p>Araziyi boruları dosemeden once 1 goble 1 diskaro 1 de silindir ceketek hazırladım yani azaltılmıs toprak işleme minimum till diyebilirİz amacım no till ama ekipöan olarak ona hazır degilim </p><p>Center pivotların koselerinin kaldıgı dogru ama beniö suyum derin kuyulardan geliyor mencıt pivotlarım yaklasık 230 dekar arazı suluyor kuyularımın kapasiteside 100 ton/ saat </p><p>Gunluk 10 mm sulama oranına gore suyum ancak pivotlara yetiryor simdilik ilerde barajdan sular gelirse bu koseler için toprakalrı toprak ustu spring sulama hepsi uygulanaabilir </p><p>Benim sahsi tercihim toprakaltı olur herhalde ama oncelikle bugdaydaki performansını gormek istiyorum buna gere gelecek yatırımlarımı degerlendirecegim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 869839, member: 26025"] [b]Ynt: Toprakaltı damla sulama montajı[/b] Oncelikle haklısınız hem işçilikle ugrasmamak için hemde bugday ekimi yaptıgım için ( benim bolgede sulama yapılmadan bugdaydan verim almak cok zor en az 3 sulama yapılıyor) toprak altı damla sulama yontemini tercih ettim. Cıkıslat için ikinci ürün ektigim için yagmurlama yaptım guvenemedim ilk etapda işin gercegi cunku haziran temmuz agustos cok sıcak burada ama birinci ürün pamuk da toprak altı cimlenmeye yardımcı olur gibi duruyor bakalım artık Araziyi boruları dosemeden once 1 goble 1 diskaro 1 de silindir ceketek hazırladım yani azaltılmıs toprak işleme minimum till diyebilirİz amacım no till ama ekipöan olarak ona hazır degilim Center pivotların koselerinin kaldıgı dogru ama beniö suyum derin kuyulardan geliyor mencıt pivotlarım yaklasık 230 dekar arazı suluyor kuyularımın kapasiteside 100 ton/ saat Gunluk 10 mm sulama oranına gore suyum ancak pivotlara yetiryor simdilik ilerde barajdan sular gelirse bu koseler için toprakalrı toprak ustu spring sulama hepsi uygulanaabilir Benim sahsi tercihim toprakaltı olur herhalde ama oncelikle bugdaydaki performansını gormek istiyorum buna gere gelecek yatırımlarımı degerlendirecegim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Toprakaltı damla sulama montajı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt