PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Topraklatı damla sulama 200 dekar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 911261" data-attributes="member: 56616"><p><strong>Ynt: Topraklatı damla sulama 200 dekar</strong></p><p></p><p>abi sistem çok güzel otomasyonla harmanlanması da bi ayrı güzel olmuş ancak bunun verimi nasıl olur ki yani yer üstü sulama gibi olucak mı 30 35 cm ye koyulan borulardan bitki köklerine su nasıl cıkacak ve sürekli diskaro goble kullanımına baglı taban topragının işlenmemsei olumsuz sonuclar dogurmayacakmı ? ben bi ara iyi niyetlenmiştim bu işe toprak altı ve pivot kullanımı konusunda çok arastırma yaptım ancam bölgemizdeki tigem gecen yıl pivotlardan hiç verim alamadı buda beni pivottan bi nebze soguttu diyebilirim. eger bu sistem başarılı olursa gerçekten türk tarımı için çok umut verici gelişmeler olur diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 911261, member: 56616"] [b]Ynt: Topraklatı damla sulama 200 dekar[/b] abi sistem çok güzel otomasyonla harmanlanması da bi ayrı güzel olmuş ancak bunun verimi nasıl olur ki yani yer üstü sulama gibi olucak mı 30 35 cm ye koyulan borulardan bitki köklerine su nasıl cıkacak ve sürekli diskaro goble kullanımına baglı taban topragının işlenmemsei olumsuz sonuclar dogurmayacakmı ? ben bi ara iyi niyetlenmiştim bu işe toprak altı ve pivot kullanımı konusunda çok arastırma yaptım ancam bölgemizdeki tigem gecen yıl pivotlardan hiç verim alamadı buda beni pivottan bi nebze soguttu diyebilirim. eger bu sistem başarılı olursa gerçekten türk tarımı için çok umut verici gelişmeler olur diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Topraklatı damla sulama 200 dekar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt