PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Topraklatı damla sulama 200 dekar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="discovery" data-source="post: 969846" data-attributes="member: 60140"><p><strong>Ynt: Topraklatı damla sulama 200 dekar</strong></p><p></p><p>slm ünsal bey öncelikle verdiğiniz bilgiler harika size sormak istediğim birkaç bişey var yardımcı olursanız sevinirim.</p><p>30 dekar yerim var esnaf olduğum için kiraya veriyordum fakat malum işler artık eskisi gibi değil ek bişey yapmak istiyorum onun için işimi aksatmadan ekiş olarak yerime yonca ekmeyi düşünüyorum ekimden önce toprakaltı damlama döşetmeyi düşünüyorum malum boru tabanca sulama gibi uğraşmıyayım diye tabii sizin vereceğiniz değerli bigiler dahilinde</p><p> bu sistemden memnun kaldınızmı bende aynı şirket ile görüştüm aynı fiyatı verdiler</p><p>bu sistemin verime bir faydası varmı dekardan kaç balya aldınız </p><p>sizlerin yanında sanırım çok minik bi çiftçi olucam belki ama düşünceleriniz benim için değerli</p><p>saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="discovery, post: 969846, member: 60140"] [b]Ynt: Topraklatı damla sulama 200 dekar[/b] slm ünsal bey öncelikle verdiğiniz bilgiler harika size sormak istediğim birkaç bişey var yardımcı olursanız sevinirim. 30 dekar yerim var esnaf olduğum için kiraya veriyordum fakat malum işler artık eskisi gibi değil ek bişey yapmak istiyorum onun için işimi aksatmadan ekiş olarak yerime yonca ekmeyi düşünüyorum ekimden önce toprakaltı damlama döşetmeyi düşünüyorum malum boru tabanca sulama gibi uğraşmıyayım diye tabii sizin vereceğiniz değerli bigiler dahilinde bu sistemden memnun kaldınızmı bende aynı şirket ile görüştüm aynı fiyatı verdiler bu sistemin verime bir faydası varmı dekardan kaç balya aldınız sizlerin yanında sanırım çok minik bi çiftçi olucam belki ama düşünceleriniz benim için değerli saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Topraklatı damla sulama 200 dekar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt