Tosun Slaj Makinası..MS 90 S Ağır Bakımda..:)

Ynt: Tosun Slaj Makinası..MS 90 S Ağır Bakımda..:)

Konuyu yeni gördüm ve sonuna kadar tüm mesajları okudum... Azmini gerçekten kutluyorum Nail abi...Bu makineyi tekrar ülke ekonomosine kazandırığın için ayrıca tebrik ediyorum...Gerçekten aranan bir muhtarsın :) Dilerim tanrıdan ki bu makine ile piyasa da iş yapıp, diğer makineleri hurdaya satan kişilere tekrar örnek olursun... Emeklerinin karşılıklarını alman dileğimle... Hayırlı işler...

helalin var abi de ya az daha önce yapsaydın bizim slajlarıda çıkarsaydık aradan olmazmıydı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan abi...

güç-*-* bu arada kralın şanınada yakışmış hani ver ayarı krallll fazla gaz verip makineyi yakma abi sakın güçç*-*

Yorumlar için teşekkürler.. Arkadaşlar.. İlk başta baya bi ümitsizliğe kapılmıştım; acaba çalışacakmı falan diye..Çok şükür emeğimin karşılığını aldım, ilk defa tarlada makina ile slajlık mısır biçtim ve bu bana büyük mutluluk verdi. Daha önceki yıllarda bu makinaları Tarım İl Müdürlüklerinden ücret karşılığı kiralıyorduk ve patos misali mısırı bıçakla kesip ve elimizle makinaya veriyorduk.
Her zaman ki gibi motor çekmez, olmaz, yok bu makinalar düz araziye ayarlı gibi kulaktan dolma bilgilere inanarak çok tehlikeli bir iş yaptığımızın farkına vardım. Ne yazık ki bir çok çiftçi arkadaşımız elini kolunu bu makinalara kaptırdı ve sakat kaldı, hatta hayatını bile kaybedenler oldu.
Bu arada kral; bu makinada hiç zorlanmadı.. 2 sıra olsa bile duymıyacak gibi geldi.. Az mısırların zayıf olmasının etkisi vardıya,:D idare ettik.

eline koluna saglık be nail abi senin bu azmin ve kararlılıgını ayrıca tebrik ediyorum elinden geleni ardına koymadan çalışıp hurda tabiriyle kenarı atılmış bir makineyi canladırıp işini görmüşsün en yakın zamandada gıcır gıcır bi renklede resmini ve videosunu çekip bizlerle paylaşırsın

nail abi ne dıyeyım + rep makına sıfır olmuş yoksam sıfır makına geldıde onu mu çketın abı:))))

tşk ler abi