PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakkulup ailesinden yardım istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1100950" data-attributes="member: 75034"><p>Bizim evimiz şehirdeydi bende orta okulu bitirdim </p><p>Liseye başlayınca yazları köyden çıkmıyorum hiç kış okullar açılınca gidiyorum şehirdeki eve annemleri okul Zaman'ı sadece görüyordum yaz boyunca gitmiyorum </p><p>sonra arkadaşlarımdan uzak bi liseye puanım tuttu arkadaşlar mahalledeki lisede kaldı okula gidip gelmeye başladım bende ama hergün içime atıyorum üzüntümü keşke eski arkadaşlarım yanımda olsa yine sonra keşke yaz olsa köye gitsem dansları köpeklerimi öle çok seviyorum ki </p><p>Daha sonra okulda. Kaçmaya başladım köye gidiyorum gizlice bizim evlere yaklaşıp geri dönüyordum amcamlar görmesin anlarlar Okulu ektiğimi diye [emoji4] köy şehire 15 km 10 km otobüsle geliyorum gerisini yürüyerek geliyordum. İşte böle bi dönem geçti ve dersler sıfır devam durumu sınırda çok problem beni anlayan bir Allah'ın kulu yok ben köyde çalışmak istiyorum başka bişi istemiyordum çünkü yeni çevreme hiç ısınamadım ailem karneye kızdı köpürdü ve dediler ki okumassan hep birilerinin altında ezilecek kendi mesleğini seçme şansı verilmeyecek sana deniliyordu babam saniye tornacıya çırak veririm yazın artık okul yoksa çalış gezmek yok diyordu bende sadece yazın Mutlu olabiliyordum köyde olduğum için [emoji8][emoji4][emoji4][emoji4] köy bambaşka oluyor dünyadan kopuyorum orada stres sıkıntı hiç bişi yok ve bunu elimden alacak diye babama inat Okulu okudum amacım Okulu bitirip artık kışın bile köyde kalıp şehire çıkmamaktı [emoji4][emoji122] fakat lise bitince anladım ki üniversite olmadan köyde cahil bi insan olarak kalma ihtimalim var ve hemen üniye başladım. Şuan ziraat mühendisiyim vede yüksek lisans öğrencisiyim yani daha ileri gidiyorum ve biliyormusun ben hergün köydeyim tüm hayvanlar bana ait ve ben onlara bakıyorken okuluma yine devam edebiliyorum [emoji106] sende benim gibisin ve umarım Sen daha yüksek yerlere gelirsin sakın hiç bişi kafana takma ve sırf hedeflerin için okula devam et derslerini düzeltmek senin elinde zeki biri ancak bu kadar sıkıntı içinde kendini güzelce ifade edebilir memnun oldum genç ben Ertuğrul [emoji6]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1100950, member: 75034"] Bizim evimiz şehirdeydi bende orta okulu bitirdim Liseye başlayınca yazları köyden çıkmıyorum hiç kış okullar açılınca gidiyorum şehirdeki eve annemleri okul Zaman'ı sadece görüyordum yaz boyunca gitmiyorum sonra arkadaşlarımdan uzak bi liseye puanım tuttu arkadaşlar mahalledeki lisede kaldı okula gidip gelmeye başladım bende ama hergün içime atıyorum üzüntümü keşke eski arkadaşlarım yanımda olsa yine sonra keşke yaz olsa köye gitsem dansları köpeklerimi öle çok seviyorum ki Daha sonra okulda. Kaçmaya başladım köye gidiyorum gizlice bizim evlere yaklaşıp geri dönüyordum amcamlar görmesin anlarlar Okulu ektiğimi diye [emoji4] köy şehire 15 km 10 km otobüsle geliyorum gerisini yürüyerek geliyordum. İşte böle bi dönem geçti ve dersler sıfır devam durumu sınırda çok problem beni anlayan bir Allah'ın kulu yok ben köyde çalışmak istiyorum başka bişi istemiyordum çünkü yeni çevreme hiç ısınamadım ailem karneye kızdı köpürdü ve dediler ki okumassan hep birilerinin altında ezilecek kendi mesleğini seçme şansı verilmeyecek sana deniliyordu babam saniye tornacıya çırak veririm yazın artık okul yoksa çalış gezmek yok diyordu bende sadece yazın Mutlu olabiliyordum köyde olduğum için [emoji8][emoji4][emoji4][emoji4] köy bambaşka oluyor dünyadan kopuyorum orada stres sıkıntı hiç bişi yok ve bunu elimden alacak diye babama inat Okulu okudum amacım Okulu bitirip artık kışın bile köyde kalıp şehire çıkmamaktı [emoji4][emoji122] fakat lise bitince anladım ki üniversite olmadan köyde cahil bi insan olarak kalma ihtimalim var ve hemen üniye başladım. Şuan ziraat mühendisiyim vede yüksek lisans öğrencisiyim yani daha ileri gidiyorum ve biliyormusun ben hergün köydeyim tüm hayvanlar bana ait ve ben onlara bakıyorken okuluma yine devam edebiliyorum [emoji106] sende benim gibisin ve umarım Sen daha yüksek yerlere gelirsin sakın hiç bişi kafana takma ve sırf hedeflerin için okula devam et derslerini düzeltmek senin elinde zeki biri ancak bu kadar sıkıntı içinde kendini güzelce ifade edebilir memnun oldum genç ben Ertuğrul [emoji6] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakkulup ailesinden yardım istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt