PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakkulup ailesinden yardım istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürcan Koç" data-source="post: 1101009" data-attributes="member: 74936"><p>Yürü be Serdar abi beni bile tavladın[emoji2]</p><p>Hey genç dostum bende12.sınıf öğrencisiyim universite yakin ve ziraatmuh. Tarla bitkilerine gidicem gibi duruyor zaten aileden çiftçiyiz bari bilinçli sekilde yapariz ciftciligi ayrica ilac firmasi ya da once küçük çaplı ciftlik kurariz çok para kazanmayiz ama sevdigimiz işi yapariz dert etme. Bu arada 9.sınıfın ve kendini okula nasil baglarsin 4 yil sonrasini hayal et sakın aklindan cikarma ziraat muh. Yada veterinerlik okurken köyüne bağlı kalirsin bu sana mutluluk verir ama bu hayala göre derslerini ihmal etme inan basaricaksin dostum takma kafana boş vakitlerinde sevdiğin şeyi yap [emoji6]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürcan Koç, post: 1101009, member: 74936"] Yürü be Serdar abi beni bile tavladın[emoji2] Hey genç dostum bende12.sınıf öğrencisiyim universite yakin ve ziraatmuh. Tarla bitkilerine gidicem gibi duruyor zaten aileden çiftçiyiz bari bilinçli sekilde yapariz ciftciligi ayrica ilac firmasi ya da once küçük çaplı ciftlik kurariz çok para kazanmayiz ama sevdigimiz işi yapariz dert etme. Bu arada 9.sınıfın ve kendini okula nasil baglarsin 4 yil sonrasini hayal et sakın aklindan cikarma ziraat muh. Yada veterinerlik okurken köyüne bağlı kalirsin bu sana mutluluk verir ama bu hayala göre derslerini ihmal etme inan basaricaksin dostum takma kafana boş vakitlerinde sevdiğin şeyi yap [emoji6] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakkulup ailesinden yardım istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt