Trakkulüp Emirdağ'da 2

Arkadaşlar; trakkulüp sayesinde tanıştığımız arkadaşlara küçük ziyaretler yapıyoruz. Tab ki; ekonomik imkanlar ve zaman buldukça. Bu da onlardan biriydi. Fuar sonrası ben gidecektim, Kamil Aydın a da teklif ettim, sonrası Alaaddin i de bir şekilde ikna edip yola çıktık.
Ankara tayfasından Barış ve Volkan da geldiler, ' Laa bize her yer Angara.:D misali bizi kırmadılar. Güzel bir gün geçirdik, Vonvey nick li arkadaşı arıyacaktık, gelirmi gelmezmi derken yol kenarında Kubota yı gördük ve yanına gittik.:D Trakkulüp olunca zaten tanışık olduğumuz kısa zamanda ortaya çıktı, kendileri çok ısrar etti. Petrole geçelim bişeyler yiyip içelim diye, malum yolumuz uzak olduğu için teşekkür edip kısa bir sohbetten sonra o işine biz yolumuza devam ettik.
Buluşmadan kareler; Kubotanın yanında ben, Alaaddin, Kamil Aydın ve Vonvey arkadaşımız var. Diğer resimlerde zaten herkes belli ediyor kendini.:D

Ynt: Trakkulüp Emirdağ'da 2

Bu arada bölgede ki izlenimler arasında yanlış sürüm ve Turan kullanımı 1. sırada
Videolar sonra gelecek, pc den yana sıkıntılıyım.:S JD nin performansı üzerine Kral herg denemem nasıl olacak bakalım.:)

Paylaşım için tşk dayı alaaddin abi artık site içerisinde göremez olmuştuk fotolar iyi geldi sonraki buluşmaları iple çekiyoruz bakalım ekip nere gidecek :)

Ağır Abi link=topic=65109.msg737543#msg737543 date=1367233091' Alıntı:
Paylaşım için tşk dayı alaaddin abi artık site içerisinde göremez olmuştuk fotolar iyi geldi sonraki buluşmaları iple çekiyoruz bakalım ekip nere gidecek :)
Sağol Hacım, inşallah Atabey ide görcez. Yeter ki sağlık olsun.:D

Başta Rtc tarım olmak üzere buluşmada emeği geçen ve katılan arkadaşlara teşekkürler.jhon ' la bi test sürüşü yaptım performans iyi ama konfor konusunda deutuz ' dan çooook geride )))

keykubat link=topic=65109.msg737549#msg737549 date=1367234066' Alıntı:
Başta Rtc tarım olmak üzere buluşmada emeği geçen ve katılan arkadaşlara teşekkürler.jhon ' la bi test sürüşü yaptım performans iyi ama konfor konusunda deutuz ' dan çooook geride )))

Aladdin abi eminim öyledir deutuz kim john kim :D sanırım emekli oldun bakım iyi galiba göbek falan yapmışsın ilhanın sünet düğününde tığ gibi idin ::)

Ağır Abi link=topic=65109.msg737550#msg737550 date=1367234350' Alıntı:
Aladdin abi eminim öyledir deutuz kim john kim :D sanırım emekli oldun bakım iyi galiba göbek falan yapmışsın ilhanın sünet düğününde tığ gibi idin ::)
Deutz ' un konforu ve rahatlığı adama göbek yaptıracak kadar var muhtar. :)

Emirdağ çıkartması başarıyla sonuçlanmış. Elinize ayağınıza sağlık. Güzel bir ortam ve gün olmuş. Gelemediğimiz için kusurumuza bakmayın sayın rtc :) Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere... :D

Bu arada nail abinin çamurluk üstüne kolunu koyma huyuda bütün paylaşımlarda kendini belirtiyo. Yakışır muhtar *098*- :D

Paylaşımlar sırayla geliyo :D Sırada Volkan var galiba ;) Güzel bi gece ve ardından yeşilli bi gündü yakıt hariç diğer konularda John Deere forever ;)

anayurtlu link=topic=65109.msg737559#msg737559 date=1367236953' Alıntı:
Paylaşımlar sırayla geliyo :D Sırada Volkan var galiba ;) Güzel bi gece ve ardından yeşilli bi gündü yakıt hariç diğer konularda John Deere forever ;)
Volkan Abi Benim Fotoların Altına Atmış Konfor Olunca Yakıt Aklına Gelmiyo :D

KamilAydın link=topic=65109.msg737562#msg737562 date=1367237293' Alıntı:
Volkan Abi Benim Fotoların Altına Atmış Konfor Olunca Yakıt Aklına Gelmiyo :D
bizim işler uzun süreli olunca yakıtı mumla arıyoruz :D ama değer be yaksın çeksin jd olsun :D

Güzel Bir Buluşma Olmuş Tam Bahar Havası Denkgelmişken... Tüm Üyelerin Ayağına Objektifine Sağlık :)
Paylaşım İçin Teşekkürler...

rocky link=topic=65109.msg737554#msg737554 date=1367235456' Alıntı:
Bu arada nail abinin çamurluk üstüne kolunu koyma huyuda bütün paylaşımlarda kendini belirtiyo. Yakışır muhtar *098*- :D
O Benimde Dikkatimi Çekti Fatih :D

Güzel paylaşım Nail abi. İyadeyi ziyaret yapmışsınız. Etkinlik güzelmiş. Senide en sonunda JD ' de görebildik. Dedim hiç mi sana vermediler yoksam...:D

paylaşım için sağol nail. memleketime gitmiş kadar oldum.

Paylasim icin tesekkurler nail abe...yine guzel bulusmaya imzayi atmissiniz...nasip olursa bi bulusmaya bnde katilacagim insaallah..
sev-*-ss than-*-s