Trakkulüp Emirdağ'da 5 (Yok Artık.!!) ;D

Ynt: Trakkulüp Emirdağ'da 5 (Yok Artık.!!) ;D

Abi bu nereye kadar gidecek bilmiyorum ama ben memnunum :D simdi mobile gectigim icin izleyemiyorum videoyu ama bi yorum daha yaparim artik :)

alipasalierkan link=topic=65141.msg738053#msg738053 date=1367350725' Alıntı:
Güzel paylaşım Nail abi. JD ' ye ilgi yoğun olmuş anlaşılan....
Valla ne yalan söyleyeyim, ben ilk defa 100 HP üzeri 4x4 traktör ile nadas sürdüm, JD i ise 22 yıl önce kullanmıştım 2040 olanını, ondan bu yana konfor hariç pek değişen yok gibi. JD her zaman ki gibi sağlam ve yakıcı. Diğer arkadaşlar kıyaslamışlardır kullandıkları X markalar ile.:D (Şaka bir yana kabin içinde ki ses debisi bizi şaşırttı, farkında olmadan nerdeyse dibgaz yapmışız.:)

Güzel Paylaşım Muhtar, Parça Parça Dokümanlar Geldikçe 5,6,7... Diye Gitcek Heralde :D
Anlaşılan JD ' ye De Hayran Kalmışınız :)

omerfarukkoc link=topic=65141.msg738068#msg738068 date=1367352115' Alıntı:
Güzel Paylaşım Muhtar, Parça Parça Dokümanlar Geldikçe 5,6,7... Diye Gitcek Heralde :D
Anlaşılan JD ' ye De Hayran Kalmışınız :)
Sağol Ömer, daha 55-46 ile JD nin pulluğa bastığım kısım varda, kimdedir bilemiyorum.:D

:D youtube ve diğer video paylaşım sitelerini trakkulup dolduruyo zaten :D Elinize sağlık nail abi. İlla beni emirdağa götürtüp gördüreceksiniz şu jd yi :D

rocky link=topic=65141.msg738104#msg738104 date=1367356361' Alıntı:
:D youtube ve diğer video paylaşım sitelerini trakkulup dolduruyo zaten :D Elinize sağlık nail abi. İlla beni emirdağa götürtüp gördüreceksiniz şu jd yi :D
Bilader, motorsılette vardı:D kulaklarını çınlattık senin. Fakat kullanacak pilot yoktu.:)

nailyetek link=topic=65141.msg738128#msg738128 date=1367359383' Alıntı:
Bilader, motorsılette vardı:D kulaklarını çınlattık senin. Fakat kullanacak pilot yoktu.:)
:D deme be abi. Tüh valla beni motorsiklete atsanız yine razıydım :D

Abi bizim çevrede JD nerdeyse hiç yok ne deneyebildik nede görebildik şu ana kadar ;) Emirdağda bizim içinde bi ilk oldu. Yeni sloganımız belli KIRMIZININ ADI YEŞİLİN DADI diyelim ;D ;D ;D