Trakkulüp Sticker

Herkese iyi aksamlar abilerim kandiliniz mübarek olsun.. malum bulusmada trakkulüp stickerı aldım ama bizim mf 135lerin nereye yapıstıracagımı bilemedim Yardımcı olursanız cok sevinirim :)

Resimler ve ekler

• 04072013310.jpg
    04072013310.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 379
Ynt: Trakkulüp Sticker

image.jpg

Dün bende yapıştırdım
Bir kaç tane daha almak varmış diğerlerine kalmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:

İnternetten buldum bunu nerede çıkarttırabilirim? Bir de traktör kırmızı olduğu için beyazını çıkarttırma imkanı var mı?

Orn123 link=topic=87160.msg1048233#msg1048233 date=1450814935' Alıntı:
İnternetten buldum bunu nerede çıkarttırabilirim? Bir de traktör kırmızı olduğu için beyazını çıkarttırma imkanı var mı?
Hiç fikrim yok ama biraz işlem yaparsan üzerinde beyaza dönüştürebilirsin

Sayın admin ' e ilanen duyrulur. Bizde trakkulup logosu istiyoruz. Güzel bir yeniyıl hediyesi olur. Adres göndersek postayla felan gelse, hem traktöre hem arabalara yapıştırırız. Sitemizin tanıtımını yapmış oluruz. Güzel olur bence.

BENCE ADMİN Bİ HESAP AÇSIN İSTEYEN ORAYA PARAYI YATIRSIN. HEM KARGO HEM MAKUL STİCKER ÜCRETİYLE TEDARİK ETSİN. DERNEK ÇALIŞMALARINDA KLUBÜMÜZE DE MADDİ DESTEK OLSUN.

Bence stickerler camın iç tarafından yapıştırılacak şekilde yapılmalı.