PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TrakKulüp'te Üyenin Konularını ve Gönderilerini Gizlemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1378525" data-attributes="member: 25349"><p>Benim yönümden konu çok açık ve ortada.Elbette görmemem engellendim anlamına gelmez çünkü kişi zaten siteden ayrılmıştır ya da ileti yazmıyordur.Ancak alıntılanmış iletisinin orjinalini görmüyorsam bu ne demek oluyor? Benim karşı engellemem bunu anladıktan sonra oldu,öncesinde olsa elbette benim yüzümdendir.Kişi benim yazdıklarımı görmüyorsa ben de onunkileri görmem olur biter.Diğer kişileri de böyle tespit ettim.Alıntılanmış iletide,yazan kişinin orjinal metinde sonradan yaptığı değişiklikler bile değiştirilemiyor.Kişi sonradan kullanıcı adını değiştirse bile eski kullanıcı adı da değişmiyor.Şimdi siz yeni bir programla beni engelleyenin alıntılanmış iletisini de benden gizleseniz ben onu yine anlarım çünkü alıntılayan ,alıntıladığı iletiye cevap yazdığından yazdıkları dayanaksız kalır tutarsız olduğu görülür.Bir çok eski iletide kullanıcı adlarının ne ile değiştiğini böyle anlıyorum.Neyse çokta önemli değil,sitenin yeni bir özelliği yürürlüğe girdi ve başkalarıyla beraber ben de kullanmaya başladım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1378525, member: 25349"] Benim yönümden konu çok açık ve ortada.Elbette görmemem engellendim anlamına gelmez çünkü kişi zaten siteden ayrılmıştır ya da ileti yazmıyordur.Ancak alıntılanmış iletisinin orjinalini görmüyorsam bu ne demek oluyor? Benim karşı engellemem bunu anladıktan sonra oldu,öncesinde olsa elbette benim yüzümdendir.Kişi benim yazdıklarımı görmüyorsa ben de onunkileri görmem olur biter.Diğer kişileri de böyle tespit ettim.Alıntılanmış iletide,yazan kişinin orjinal metinde sonradan yaptığı değişiklikler bile değiştirilemiyor.Kişi sonradan kullanıcı adını değiştirse bile eski kullanıcı adı da değişmiyor.Şimdi siz yeni bir programla beni engelleyenin alıntılanmış iletisini de benden gizleseniz ben onu yine anlarım çünkü alıntılayan ,alıntıladığı iletiye cevap yazdığından yazdıkları dayanaksız kalır tutarsız olduğu görülür.Bir çok eski iletide kullanıcı adlarının ne ile değiştiğini böyle anlıyorum.Neyse çokta önemli değil,sitenin yeni bir özelliği yürürlüğe girdi ve başkalarıyla beraber ben de kullanmaya başladım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TrakKulüp'te Üyenin Konularını ve Gönderilerini Gizlemek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt