Traktölrerin resmini değiştrime

arkadşalar biri yardım etsin programları fln indiriyhorum ama yapamıyorum ben sadece mesela tümosan traktörün üstüne newholland resmi koymak istiyorum o kadar skin yapmak deniyor herhalde ama nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim yardım ederseniz iyi lur .. duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

Ynt: Traktölrerin resmini değiştrime

orklar59 link=topic=66619.msg755813#msg755813 date=1372689423' Alıntı:
arkadşalar biri yardım etsin programları fln indiriyhorum ama yapamıyorum ben sadece mesela tümosan traktörün üstüne newholland resmi koymak istiyorum o kadar skin yapmak deniyor herhalde ama nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim yardım ederseniz iyi lur .. duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
Anladım ne demek istediğini bak şimdi mesela new holland winrarına gir orada store varya ha işte o onun dükkandaki resmidir. Mesela onda tümosan tesmi olsun istiyorsan inddir resmi adını store yap sonrada winrara sürükle değiştirilsinmi derse evet de işlem tamam...