PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Traktör arkası jenarator
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hakkinenk" data-source="post: 1449032" data-attributes="member: 79962"><p>Sayın the hoca, </p><p>Bu yıl iki tane kuyu çaktırdım. Biri 30mt diğeri 36mtreye 15 bg dalgıç atıldı. Bu sene elektrik alma şansım yok. Gerekli enerjiyi sağlamak için 40-45kva'lik ya kuyruk milli jeneratör ya da toplama iveco motorlu jeneratör almalıyım. Traktörüm jd 5067e. Kuyruk milli jeneratorler ya kasnak-kayış sistemiyle ya da reduktor dişli sistemiyle hareketini alıyor. Kasnak sisteminde traktör muhtemelen 11-13 gaz arası sabit çalışacak. Bildiğim kadarıyla torkunu 1500 devirde veriyor. Bu devrin altında surekli çalışması motora zarar vermez mi? Reduktorluler biraz daha yüksek devirde çalışıyor sanırım. Hangisi sağlıklı olur. </p><p>Baska tarafta Saseli bir sistem tarafima yapilacak. Sase jenerator hazir, sadece motor degisecek, temiz 64bg Iveco motor konulacak., jeneratör gücü kuvvetliymis. Pa nosu elden gecip bir bedelle tarafima satilacak. Bu sisteme daha fazla para verip yakıt olarak üzer mi diye tereddütlerim var. Yeni traktorumu riske etmemiş olacağım ama yakıt yorar mi bilemedim. Saatte 4lt yakıtı geçsin istemiyorum. Motorla konusunda bilgi sahibi biri olarak fikrinizi öğrenmek isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hakkinenk, post: 1449032, member: 79962"] Sayın the hoca, Bu yıl iki tane kuyu çaktırdım. Biri 30mt diğeri 36mtreye 15 bg dalgıç atıldı. Bu sene elektrik alma şansım yok. Gerekli enerjiyi sağlamak için 40-45kva'lik ya kuyruk milli jeneratör ya da toplama iveco motorlu jeneratör almalıyım. Traktörüm jd 5067e. Kuyruk milli jeneratorler ya kasnak-kayış sistemiyle ya da reduktor dişli sistemiyle hareketini alıyor. Kasnak sisteminde traktör muhtemelen 11-13 gaz arası sabit çalışacak. Bildiğim kadarıyla torkunu 1500 devirde veriyor. Bu devrin altında surekli çalışması motora zarar vermez mi? Reduktorluler biraz daha yüksek devirde çalışıyor sanırım. Hangisi sağlıklı olur. Baska tarafta Saseli bir sistem tarafima yapilacak. Sase jenerator hazir, sadece motor degisecek, temiz 64bg Iveco motor konulacak., jeneratör gücü kuvvetliymis. Pa nosu elden gecip bir bedelle tarafima satilacak. Bu sisteme daha fazla para verip yakıt olarak üzer mi diye tereddütlerim var. Yeni traktorumu riske etmemiş olacağım ama yakıt yorar mi bilemedim. Saatte 4lt yakıtı geçsin istemiyorum. Motorla konusunda bilgi sahibi biri olarak fikrinizi öğrenmek isterim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Traktör arkası jenarator
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt