PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör değişimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bluemaster" data-source="post: 1312529" data-attributes="member: 74226"><p>Basta aklıma bu geldi ama model yükseltip garantili temiz binmek biyandan aklımı çeldi herşeyin fiyatı çok yüksek belkide seneye benim makinaya bu fiyatin yanına bile yaklasamayacsk hemde verecegim para artacak gibi düşündüm paylaştım burdaValla 5.105 m olmuş 315 bin TL hem benim traktorume ana bayinin verdiği fiyatı vermeyecek hemde kendi makinasını bana daha pahalı vermeye çalışacak bende isterim ithal ama ucuz yollu model yükseltmek varken üstüne en az 150 mi verirsin yoksa gidip 30 civarı paraya model mi yükselirsin hem bizim burda servisi dahi yok jd ninİşte şuan benim düşündüğüm gibi düşünmüşsünuz teşekkürlerZaten bu sene 4 bini rahat devirir balya ya çıkıyor makine hemde tek çalışıyor hem eve hem piyasaya Bayinin verdiği fiyat aklımı çeldi benim traktorume o yüzden bide burda paylaşayim dedimŞuan lastikleri erime değilde aşırı derecede yıpranmış durumda cizigi kesigi çok fazla hemde beklediğimden daha iyi fiyat verdi benim traktöreYani 2020ler zamlanmis üstelik bir değişiklikte yok diğer arkadaşlarada dedim 110liga 70 bin verip değiştirmek mi (değişen biseyde yok) mantikli 30 35 lira verip model yükseltmek mi mantikli ki ikincisi daha mantıklı geldi banaValla abi şuan benim traktöre 150 bin verdi ki biz 2016 baharda 100 e almıştık hem yaşlandı hem yıprandı başta mantıksız gibi geldi banada sonra değişti fikir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bluemaster, post: 1312529, member: 74226"] Basta aklıma bu geldi ama model yükseltip garantili temiz binmek biyandan aklımı çeldi herşeyin fiyatı çok yüksek belkide seneye benim makinaya bu fiyatin yanına bile yaklasamayacsk hemde verecegim para artacak gibi düşündüm paylaştım burdaValla 5.105 m olmuş 315 bin TL hem benim traktorume ana bayinin verdiği fiyatı vermeyecek hemde kendi makinasını bana daha pahalı vermeye çalışacak bende isterim ithal ama ucuz yollu model yükseltmek varken üstüne en az 150 mi verirsin yoksa gidip 30 civarı paraya model mi yükselirsin hem bizim burda servisi dahi yok jd ninİşte şuan benim düşündüğüm gibi düşünmüşsünuz teşekkürlerZaten bu sene 4 bini rahat devirir balya ya çıkıyor makine hemde tek çalışıyor hem eve hem piyasaya Bayinin verdiği fiyat aklımı çeldi benim traktorume o yüzden bide burda paylaşayim dedimŞuan lastikleri erime değilde aşırı derecede yıpranmış durumda cizigi kesigi çok fazla hemde beklediğimden daha iyi fiyat verdi benim traktöreYani 2020ler zamlanmis üstelik bir değişiklikte yok diğer arkadaşlarada dedim 110liga 70 bin verip değiştirmek mi (değişen biseyde yok) mantikli 30 35 lira verip model yükseltmek mi mantikli ki ikincisi daha mantıklı geldi banaValla abi şuan benim traktöre 150 bin verdi ki biz 2016 baharda 100 e almıştık hem yaşlandı hem yıprandı başta mantıksız gibi geldi banada sonra değişti fikir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör değişimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt