PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktor fiatlari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emraherdogan06" data-source="post: 1423879" data-attributes="member: 77880"><p>Şimdi Hocam arabanın alıcısı 100 de 100 dür yani her insan ister oğlu ister kızı ister, peki traktörün nedir? Traktör markası da epey artmış durumda. Kredi musluğu kısık vaziyette bu böyle gittikçe ayaklı galerici al satçılar biraz zor çıkarır elindekini. O zaman ekmeyek biçmeyek 1 traktör bir araba alak yazın satalım para kazanalım yağmur derdi yok mazotu yok gübresi yok, bir furya vardı al satta o da bitti bence. Yaklaşık 3 aydır aynı traktörleri aynı arabaları ilanda galeride görüyorum ben bu sürecin sonunun fiyatta indirim olacağını düşünüyorum. Ayrıca biz çiftçiler tavır koyar almazsak kime satacaklar?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emraherdogan06, post: 1423879, member: 77880"] Şimdi Hocam arabanın alıcısı 100 de 100 dür yani her insan ister oğlu ister kızı ister, peki traktörün nedir? Traktör markası da epey artmış durumda. Kredi musluğu kısık vaziyette bu böyle gittikçe ayaklı galerici al satçılar biraz zor çıkarır elindekini. O zaman ekmeyek biçmeyek 1 traktör bir araba alak yazın satalım para kazanalım yağmur derdi yok mazotu yok gübresi yok, bir furya vardı al satta o da bitti bence. Yaklaşık 3 aydır aynı traktörleri aynı arabaları ilanda galeride görüyorum ben bu sürecin sonunun fiyatta indirim olacağını düşünüyorum. Ayrıca biz çiftçiler tavır koyar almazsak kime satacaklar? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktor fiatlari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt