Traktör ile kiralık iş yapan arkadaşlar

Selamlar, traktörü ile 1 dekar (1000 m2) üzerinden dışarıya iş yapan arkadaşlar...

Pullukla sürüm,
Tırmık çekme,
Yonca/Çayır biçme,

Vb. işleri ne kadara fiyatla yapıyorsunuz?

600 liraya yaptırdıgımız yağ değişimi bugün 1.000₺ olmus. 60 liraya alınan pulluk ucu 100₺ olmus. Kültivatör ayagı 50₺ olmus. 4 tane lastik 25bin ₺. Bence bu şartlarda önceden kaça yapıyorsanız iki katını isteyin. Bizim buralarda pulluk dönümü 40₺ idi simdi 100₺ verseler sürmem.

Trakya da da fiyatlar pulluk 35 tırmık 20 tl civarı mı o zaman siz Tekirdağ’da yaşıyorsunuz sanırım
Ben bu yaz tarlaları sürerken çok kurakti normalde traktör 2 ile 2.5 lt. Arasında yakıyor fakat bu yıl olcmedim ama 3 lt yakmıştır. 3 x 3 =9 x 6 = 54 TL yapar 4 katı olur. İse 72 TL olur sürme işlemi.

Dün römorkun lastiğine hava bastırdım 5 lira aldı. Bence tarlanın büyüklüğü, uzaklığı ve içinde ağaç olup olmaması da önemli. İki dekardan küçük arazilere 100 liradan aşağıya girmem.