Traktör iz genişliği ACİL!

Arkadaşlar DEUZT 5120 C traktörümüz var bunu mısıra göre ayarlamaya çalıştık olmadı ayarlamak mümkün müdür acaba

Ters yaptık ölçü değişmedi bir yerde mi hata yaptık acaba. 70 e girmiyor dıştan dışa 230 filan geliyor. Jantı içeri aldık bu seferde 190 a düştü içerisi kurtarmadı.

Aramadığım yer kalmadı kimse bilmiyor servis lastikci usta en son tekerin herşeyini söktüm tam umudumu kaybettim geri takıyordum ters takmışım. Arayı açınca tam denk geldi sadece kaba duruyor biraz bide araya 2 sıra alıyor şuan. En kısa zamanda ince tekere geçeceğim. Yardımın için teşekkür ederim hocam.

Aramadığım yer kalmadı kimse bilmiyor servis lastikci usta en son tekerin herşeyini söktüm tam umudumu kaybettim geri takıyordum ters takmışım. Arayı açınca tam denk geldi sadece kaba duruyor biraz bide araya 2 sıra alıyor şuan. En kısa zamanda ince tekere geçeceğim. Yardımın için teşekkür ederim hocam.
Sevindim hayırlı olsun bende şaşırdım nasıl olmaz diye arada 2 sıra kalması gerekli