PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
traktör santrafişte saatte kaç litre yakar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1238838" data-attributes="member: 78170"><p>O Pampa dediğim gibi olsa olsa tarlaya kadar 4 lük iki hat ile gelse rahat 2 litre düşer yakıt </p><p>Birde bir 2.5 luk boruda 25 tabanca fazla herşeyden önce sürtünmeden dolayı basınç düşer yakitida artır ben hiçbir zaman bir 2.5 lik boruda 17 tabancayı geçmem çünkü kaldırmıyor </p><p>Ben senin yerinde olsam tarlanın tam ortasından 4 lukle böler bir tarafı 13 diğer tarafı 12 fıskiye yaparım ama bazen malzeme olmaya bilir ona göre düşersin bişey diyemem </p><p>Ama tabanca borun 3luk olsa tarlanın ucuna 5 lik boru ilede gelse senin dediğin gibide olur tabi yakıt düşer 3luk boru ile hat rahat 5 /6 tabanca fark ettirir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1238838, member: 78170"] O Pampa dediğim gibi olsa olsa tarlaya kadar 4 lük iki hat ile gelse rahat 2 litre düşer yakıt Birde bir 2.5 luk boruda 25 tabanca fazla herşeyden önce sürtünmeden dolayı basınç düşer yakitida artır ben hiçbir zaman bir 2.5 lik boruda 17 tabancayı geçmem çünkü kaldırmıyor Ben senin yerinde olsam tarlanın tam ortasından 4 lukle böler bir tarafı 13 diğer tarafı 12 fıskiye yaparım ama bazen malzeme olmaya bilir ona göre düşersin bişey diyemem Ama tabanca borun 3luk olsa tarlanın ucuna 5 lik boru ilede gelse senin dediğin gibide olur tabi yakıt düşer 3luk boru ile hat rahat 5 /6 tabanca fark ettirir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
traktör santrafişte saatte kaç litre yakar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt