PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Seçimi Hakkında Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1427381" data-attributes="member: 40947"><p>Neden arayışa girdiğimi belirttim Kabin olmayışından dolayı....</p><p>4 lü 14 numara kullanmıyoruz bu motorda o yüzden 5440 serisi önermenize gerek yok </p><p></p><p>MF 286 Gold' u modernize etsek ; demişssiniz burada ne demek istediniz?</p><p></p><p>4X4 istemediğim için td 100 önermenize de gerek yok.</p><p></p><p>Arazi yapımız bu kanaldaki videolardan bakabilirsiniz </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/channel/UCByCkaT7Vcb6cfBfiLnEZPg/videos[/URL]</p><p></p><p>Başak 2075 serisi tork değeri ile jx75c serisi arasında dağlar kadar fark var hocam </p><p>Çekiş olarak yakın ise motor da tork değeri ne işe yarıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1427381, member: 40947"] Neden arayışa girdiğimi belirttim Kabin olmayışından dolayı.... 4 lü 14 numara kullanmıyoruz bu motorda o yüzden 5440 serisi önermenize gerek yok MF 286 Gold' u modernize etsek ; demişssiniz burada ne demek istediniz? 4X4 istemediğim için td 100 önermenize de gerek yok. Arazi yapımız bu kanaldaki videolardan bakabilirsiniz [URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/channel/UCByCkaT7Vcb6cfBfiLnEZPg/videos[/URL] Başak 2075 serisi tork değeri ile jx75c serisi arasında dağlar kadar fark var hocam Çekiş olarak yakın ise motor da tork değeri ne işe yarıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Seçimi Hakkında Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt