PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör seçimi için yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1400790" data-attributes="member: 48453"><p>Ben kullanim kendi kisisel gorus ve tecrubemi yazdim sen veya baskasi belki daha cok begenmis olabilir.</p><p>bahce modeli olan 7040 ile 2 gun gecirdim yakit deposunun arkadada olmasi ekipmana yanasirken gorusu kisitliyor donuslerde bi speed cok guzel power shutle cok basarili sorunsuz genel olarak saglam yapili bi traktor 4 silindir 3.33 hacimli 74.2 hp 252nm torku var emsal 75 hp tier 3 ler 300 nm tier 4 ler 340-350 nm.seviyesinde vites sayisi oldukca cok vites sorunu yok damper cikislari Kontrol kol yeri asagida kullanirken egilmek gerekiyor koltuga yaslanirken rahatca kullanilmiyor 3 takviye vites kolunda ortadaki takviye yeri belirsiz gibi gectigi yer tam belli olmuyor yakiti bana cok geldi hatta baya cok geldi arka hidrolik kollari co k kullanisli gelmedi yan gergilerle ekipmani duzgunce germek mesele bahce modeli oldugundan olabilir govde agirligi m7040 2210 kg 10x45 on.agirlik 2x45/4x45 arka agirlik 2300 kg hidrolik kaldirma kapasitesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1400790, member: 48453"] Ben kullanim kendi kisisel gorus ve tecrubemi yazdim sen veya baskasi belki daha cok begenmis olabilir. bahce modeli olan 7040 ile 2 gun gecirdim yakit deposunun arkadada olmasi ekipmana yanasirken gorusu kisitliyor donuslerde bi speed cok guzel power shutle cok basarili sorunsuz genel olarak saglam yapili bi traktor 4 silindir 3.33 hacimli 74.2 hp 252nm torku var emsal 75 hp tier 3 ler 300 nm tier 4 ler 340-350 nm.seviyesinde vites sayisi oldukca cok vites sorunu yok damper cikislari Kontrol kol yeri asagida kullanirken egilmek gerekiyor koltuga yaslanirken rahatca kullanilmiyor 3 takviye vites kolunda ortadaki takviye yeri belirsiz gibi gectigi yer tam belli olmuyor yakiti bana cok geldi hatta baya cok geldi arka hidrolik kollari co k kullanisli gelmedi yan gergilerle ekipmani duzgunce germek mesele bahce modeli oldugundan olabilir govde agirligi m7040 2210 kg 10x45 on.agirlik 2x45/4x45 arka agirlik 2300 kg hidrolik kaldirma kapasitesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör seçimi için yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt