Traktör Tamponları

Ynt: Traktör Tamponları

UÖZKAN.77 link=topic=81564.msg967601#msg967601 date=1423310951' Alıntı:
çok foto var becerip atamadım..
güzel paylaşım umut abi.yalnız tamponlar gösterişlide ışıkları çok engeller.biraz gösteriz için yapılmış.ama yazılar fln güzel göze hitab edıo

Vay be bazı tamponlar baya ürkütücü görünüyor traktör tokuşturmak için zırhlı yapılmış gibi :) bende yapmayı düşünüyorum ama daha tasarlayamadım.

UÖZKAN.77 link=topic=81564.msg967608#msg967608 date=1423311466' Alıntı:
evet murat öne doğru çok değilde yana doğru ışığı keser biraz.. ama emicem baya uğraşmış kafa yormuş :)
evet abi emek var.bizdede tampon varda bizimkiler oraya buraya daayanmak için kalan kamyonları ittirmek için önünü koruması için

Harbi dediğin kadar var abi,bunlar herhalde traktör tokuşturmak için dizayn edilmiş.Bence abartı tampon traktörün karizmasını çizer,aslında ormancılık da yaptığımız için bize gider ama böyle değişik süslemem.

aralarına farlar takılsa daha iyi olabilir belki

fıyatta masallah yani akarı ne kokarı ne çözemedım :) eskısehırde 300-500 arasına yapan ustalar var aynılarını çok gordum katlanırı vs ....

tampon ön ağırlıkları artırmak için iyi bir çözüm olur ama bu şekilde hem görüşü kısaltmış hemde dış görünümü bozmuş daha estetik olabilirdi bence :)

Tokat zile nami diyar pala yapiyor bunlari 300 , 500 diyen arkadaslar sizin bahsettiginiz tamponlar u demirinden dusuk maliyetli tamponlar bu merette bir kalinlik var gormeniz lazim kaya gibi saglamdir olculeri zamaninda pc ile cizilmis lazerde kesilme islemiyle yapiliyor sadece orta bolumu kaynakli hem cok saglam hem gosterisli bu tamponun maliyeti 700 falan o arada