PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1459383" data-attributes="member: 60074"><p>Estağfurullah hocam hepimiz ekmeğinin peşinde, emekçi insanlarız. Ben de forum da konu acmistim traktor ararken "4700 saatte 7056 alinir mi?"diye.Sonra döne döne 285 i bulduk bir usta yardımıyla. Ustam harika bir adam ford,fiat massey çalışıyor. Çevremde sevdiğim insanlar var,massey aldigimda sitem bile ettiler.Onlar genetik olmuş, aileden Fiatci 480 ler 640 lar şimdi 7056,8066 vs.Yine ford 3000,3600 ve 5000 lik var arkadaşlarda.Cok iyi bilirim tarla sürümlerini ve öyle kıskanıp değil imrenir izlerim. </p><p>Traktör çekiştiren biri değilim.Bunlarin hepsi kendini ispatlamış makineler.Önemli olan eski yeni yada küçük büyük değil işimizi gören makine ve ekipman olması. Yoksa ne makineler çıkmış,beygir gücü mü dersin,teknoloji mi dersin...</p><p>Memleket komple bir değişimden geçiyor, tarım da bu dönüşümden payını alıyor.</p><p> Teknoloji gelişirken isgucu düşüyor. Kendi namıma ailemde tarla işini yapacak son kişiyim. Artık etrafımda son inekler de satılıyor.iki yıla ilk elden süt alacağımız kimse kalmaz...</p><p>Konu nereye savruldu,özür...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1459383, member: 60074"] Estağfurullah hocam hepimiz ekmeğinin peşinde, emekçi insanlarız. Ben de forum da konu acmistim traktor ararken "4700 saatte 7056 alinir mi?"diye.Sonra döne döne 285 i bulduk bir usta yardımıyla. Ustam harika bir adam ford,fiat massey çalışıyor. Çevremde sevdiğim insanlar var,massey aldigimda sitem bile ettiler.Onlar genetik olmuş, aileden Fiatci 480 ler 640 lar şimdi 7056,8066 vs.Yine ford 3000,3600 ve 5000 lik var arkadaşlarda.Cok iyi bilirim tarla sürümlerini ve öyle kıskanıp değil imrenir izlerim. Traktör çekiştiren biri değilim.Bunlarin hepsi kendini ispatlamış makineler.Önemli olan eski yeni yada küçük büyük değil işimizi gören makine ve ekipman olması. Yoksa ne makineler çıkmış,beygir gücü mü dersin,teknoloji mi dersin... Memleket komple bir değişimden geçiyor, tarım da bu dönüşümden payını alıyor. Teknoloji gelişirken isgucu düşüyor. Kendi namıma ailemde tarla işini yapacak son kişiyim. Artık etrafımda son inekler de satılıyor.iki yıla ilk elden süt alacağımız kimse kalmaz... Konu nereye savruldu,özür... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt