PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="matmat" data-source="post: 1459966" data-attributes="member: 100208"><p>Biraz güçlü traktör almamın ana sebepleri var. </p><p></p><p>-*1990-2010 arası tutulan modeller maalesef fiyatları çok yüksek. Bu fiyatları hak etmediklerini düşünüyorum.</p><p>- Ben tarla taşı toplatma maliyetini, kendi traktör bütçeme ilave ederek güçlü traktör almayı tercih ettim. Günün sonunda bu işi kendim yapmaya karar verdim.</p><p>- Traktörü ana işlerde kullanmak için aldım. Örneğin, tarla sürme, taş toplama, gübre atma, ilaçlama vs. bu sebepten yakıtını düşünmedim. Belki %20 yada %50 fazla yakar bunu bilmiyorum. Kırsalda benim işimi görsün, sorun yaratmasın, güç noktasında eksiklik hissetmeyeyim, iş bitip tarlanın başına geldiğimde utanılacak iş yaptın dememek için.. Bu sebepten dolayı da kendi konforumdan taviz vererek kabinlisini al(a)madım. </p><p></p><p>Bir kaç yıl sonra sulu tarıma geçme gibi planım var. Buralarda da değerlendiririm, al-sat-yenisini bul, tekrar satın al gibi iş dışı faaliyetlerin zamanımızı almaması için.</p><p></p><p>Şuan için kullanma ve tarlaya sokma fırsatım da olmadı. Getirdim çektim. </p><p>--- Fakat frenlerin durumunu iyi görmedim. Servise sorduğumda hava yapmış olabilir dedi. Bunun sebebi tam olarak netleştirmedik. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar. </p><p></p><p>Pulluk konusunda 4-13 veya 14 numara olarak düşünüyorum. Bu konuda görüşünüze ihtiyacım var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="matmat, post: 1459966, member: 100208"] Biraz güçlü traktör almamın ana sebepleri var. -*1990-2010 arası tutulan modeller maalesef fiyatları çok yüksek. Bu fiyatları hak etmediklerini düşünüyorum. - Ben tarla taşı toplatma maliyetini, kendi traktör bütçeme ilave ederek güçlü traktör almayı tercih ettim. Günün sonunda bu işi kendim yapmaya karar verdim. - Traktörü ana işlerde kullanmak için aldım. Örneğin, tarla sürme, taş toplama, gübre atma, ilaçlama vs. bu sebepten yakıtını düşünmedim. Belki %20 yada %50 fazla yakar bunu bilmiyorum. Kırsalda benim işimi görsün, sorun yaratmasın, güç noktasında eksiklik hissetmeyeyim, iş bitip tarlanın başına geldiğimde utanılacak iş yaptın dememek için.. Bu sebepten dolayı da kendi konforumdan taviz vererek kabinlisini al(a)madım. Bir kaç yıl sonra sulu tarıma geçme gibi planım var. Buralarda da değerlendiririm, al-sat-yenisini bul, tekrar satın al gibi iş dışı faaliyetlerin zamanımızı almaması için. Şuan için kullanma ve tarlaya sokma fırsatım da olmadı. Getirdim çektim. --- Fakat frenlerin durumunu iyi görmedim. Servise sorduğumda hava yapmış olabilir dedi. Bunun sebebi tam olarak netleştirmedik. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar. Pulluk konusunda 4-13 veya 14 numara olarak düşünüyorum. Bu konuda görüşünüze ihtiyacım var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt