PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="matmat" data-source="post: 1462644" data-attributes="member: 100208"><p>Merhaba,</p><p>Konuyu başlatan ve devamında TD90 2017 model traktör alarak bu hafta sonu tarlalarimi geçte olsa sürme fırsatı elde ettim.</p><p></p><p>Tarlalar inanın beton gibiydi. Hem geç sürmenin cezasını hemde uzun yıllardır ekilmediğinden ve deneyimsiz yeni bir çiftçi olarak gerçekten zorlandim.</p><p></p><p>1 günde 25 dekar kadar yer sürebildim. Hayatımda ilkkez tarla sürdüm ve kimseden destek almadan. Bazı yerlerde iki hatta üç kez geçmek zorunda kaldım ki pek işe de yaramadı. Bunun için görsel paylaşacağım. Traktöre MKO Marka "4.13" 2017 yapımı Pulluk satın aldım. Sürme işlemini bu pulluk ile gerçekleştirdim.</p><p></p><p>45 km yol+25 dekar tarla sürüm işleminde dekar ortalaması yakıt 1.8 Lt. Ancak pek çok kez tekrar eden uygulama nedeni ve acemilik etkenleri ile çok daha az bir sarfiyat yapabileceğini+ ilave tarlanın beton gibi olması yakıt sarfiyatını arttırdığını düşünüyorum.</p><p></p><p>90 lik traktör çok zorlandı. 55,60 beygirlik tek çeker bir traktör muhtemelen benim işimi kolaylastirmazdi. [ATTACH=full]81335[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="matmat, post: 1462644, member: 100208"] Merhaba, Konuyu başlatan ve devamında TD90 2017 model traktör alarak bu hafta sonu tarlalarimi geçte olsa sürme fırsatı elde ettim. Tarlalar inanın beton gibiydi. Hem geç sürmenin cezasını hemde uzun yıllardır ekilmediğinden ve deneyimsiz yeni bir çiftçi olarak gerçekten zorlandim. 1 günde 25 dekar kadar yer sürebildim. Hayatımda ilkkez tarla sürdüm ve kimseden destek almadan. Bazı yerlerde iki hatta üç kez geçmek zorunda kaldım ki pek işe de yaramadı. Bunun için görsel paylaşacağım. Traktöre MKO Marka "4.13" 2017 yapımı Pulluk satın aldım. Sürme işlemini bu pulluk ile gerçekleştirdim. 45 km yol+25 dekar tarla sürüm işleminde dekar ortalaması yakıt 1.8 Lt. Ancak pek çok kez tekrar eden uygulama nedeni ve acemilik etkenleri ile çok daha az bir sarfiyat yapabileceğini+ ilave tarlanın beton gibi olması yakıt sarfiyatını arttırdığını düşünüyorum. 90 lik traktör çok zorlandı. 55,60 beygirlik tek çeker bir traktör muhtemelen benim işimi kolaylastirmazdi. [ATTACH type="full" alt="1000040873.jpg"]81335[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt