PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktor tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmet35" data-source="post: 1240066" data-attributes="member: 42750"><p>Kardeşim 4.5 yıl oldu alalı pek sanayiden beri gelmem. Ama ALLAH'A şükür traktör den dolayı değil. Arkaya ne taksam parçalıyor motor. Rotovatörün şanzıman bitti artık yatıyor sanayide. 3 4 sefer şanzımanı dağıttı ve yeni aldım. Gelelim motora. İlk aldığımda aklıma gelmeden römorkun yağını temizlemeden taktım frenleri bozdum. Dört senedir beton gibi ama daha ellemedim frenleri. Kaza geçirdiğim için sol ayak sakat ve debriyaja tam basamıyorum. Bu yüzden baskı balata bitiyor artık. Genelde keçeleri patlattım ben. Tek sıkıntısı elektrik aksamı oldu ki, onun için de motorun hakkını yiyemem. Yamaç bi zeytinlik var. New Holland'ın taral ile çıkamadığı yere benimki tınlamıyor. Silajda sap yumuşak olup makineyi tıkamaz ise kesinlikle 2 takviyeden aşağı düşmem. Zamanında silajda üç gün üst üste denedim saatte ortalama 18 21 20 lira yaktı. ( diğerleri 23-28 lira yakarken) ama o zamanki yakıt fiyatlarını tam hatırlamıyorum şu an. 4 takviye seri 1 den hızlı ve çifti 4 takviye ile sürerim.[ATTACH]30826[/ATTACH][ATTACH]30827[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmet35, post: 1240066, member: 42750"] Kardeşim 4.5 yıl oldu alalı pek sanayiden beri gelmem. Ama ALLAH'A şükür traktör den dolayı değil. Arkaya ne taksam parçalıyor motor. Rotovatörün şanzıman bitti artık yatıyor sanayide. 3 4 sefer şanzımanı dağıttı ve yeni aldım. Gelelim motora. İlk aldığımda aklıma gelmeden römorkun yağını temizlemeden taktım frenleri bozdum. Dört senedir beton gibi ama daha ellemedim frenleri. Kaza geçirdiğim için sol ayak sakat ve debriyaja tam basamıyorum. Bu yüzden baskı balata bitiyor artık. Genelde keçeleri patlattım ben. Tek sıkıntısı elektrik aksamı oldu ki, onun için de motorun hakkını yiyemem. Yamaç bi zeytinlik var. New Holland'ın taral ile çıkamadığı yere benimki tınlamıyor. Silajda sap yumuşak olup makineyi tıkamaz ise kesinlikle 2 takviyeden aşağı düşmem. Zamanında silajda üç gün üst üste denedim saatte ortalama 18 21 20 lira yaktı. ( diğerleri 23-28 lira yakarken) ama o zamanki yakıt fiyatlarını tam hatırlamıyorum şu an. 4 takviye seri 1 den hızlı ve çifti 4 takviye ile sürerim.[ATTACH]30826._xfImport[/ATTACH][ATTACH]30827._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktor tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt