PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Yağ Değişimi Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1462214" data-attributes="member: 95971"><p>İşçiliğe para isteyenlerin bazıları gerçekten gemi azıya aldılar.</p><p>Trımsal elektrik işlerinde mesela fahiş fiyatlar var, etik değerlerle iş hayatına girenler de 3 sene, max 3 senede bozuluyor.biraz müşteri toplamaya görsün.tarlada trafo-pano başında arıza var, parçaya fahiş fiyat yazıyor parçayı kendinden getirsen işe gelmez, kendi arabasıyla geliyor yakıt parası yazıyor, yaptığı işçiliğe zaten yazıyor.yazıyor da yazıyor</p><p></p><p>Dün tornada 60lık mile diş açtırdım, ucuna başka bir boru kaynattırdım.usta malzemeyi tarif etti aldım geldim, elim dolu tezgaha bırak ben seni ararım dedi.iki üç saat sonra cuma namazından sonra aradı gittim, 200 lira işçişik aldı.en az 1 saat bilfiil bu işle uğraşmıştır.işi yapan da kazı koz anlayıp sığır gibi iş yapan bi usta değil.derdini anlattığında dermanını tarif eden cinsten usta.bunlar bi ekmek parası peşindeyken yeni yetmeler 'mecbur gelecekler' diye yamyamlık yapıyorlar.yaptıkları iş de işe benzemez.</p><p></p><p>Yapılacak bişey yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1462214, member: 95971"] İşçiliğe para isteyenlerin bazıları gerçekten gemi azıya aldılar. Trımsal elektrik işlerinde mesela fahiş fiyatlar var, etik değerlerle iş hayatına girenler de 3 sene, max 3 senede bozuluyor.biraz müşteri toplamaya görsün.tarlada trafo-pano başında arıza var, parçaya fahiş fiyat yazıyor parçayı kendinden getirsen işe gelmez, kendi arabasıyla geliyor yakıt parası yazıyor, yaptığı işçiliğe zaten yazıyor.yazıyor da yazıyor Dün tornada 60lık mile diş açtırdım, ucuna başka bir boru kaynattırdım.usta malzemeyi tarif etti aldım geldim, elim dolu tezgaha bırak ben seni ararım dedi.iki üç saat sonra cuma namazından sonra aradı gittim, 200 lira işçişik aldı.en az 1 saat bilfiil bu işle uğraşmıştır.işi yapan da kazı koz anlayıp sığır gibi iş yapan bi usta değil.derdini anlattığında dermanını tarif eden cinsten usta.bunlar bi ekmek parası peşindeyken yeni yetmeler 'mecbur gelecekler' diye yamyamlık yapıyorlar.yaptıkları iş de işe benzemez. Yapılacak bişey yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Yağ Değişimi Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt