Ynt: traktör
Arkadaşım nh 4030 gerçekten çok güzel bir traktör bizde td 80 d aldık ama onu düşünmedik değil fiyatının td 80 ' e göre çok yüksek olması birde bazı parçalarında yerli üretim yokmuş yan sanayi falan parçası td ' lere göre pahalıymış yanlı hatırlamıyorsam 76 HP ama yaklaşık 340 NM tork var. Güzel traktör ama parasal açıdan sizin için çok sıkıntı olmazsa ben tavsiye ederim çünkü td 80 ' le peişn alımda arasında 20 bin rahat oynar diye düşünüyorum bu ara Euro ' da hareketli Td 80 ' den biz çok memnunuz araştırmışsındır zaten çekişi yakıtı on numara 35 km/h ' ye yakın hızıda var Euro 3 motorların eğer düşünürsen 3 silindirli olmasından kesinlikle çekinme yakıtı daha düşük muadillerine göre t 4030la tam anlamıyla karşılaştırılamaz ama eksikte kalmaz sadece 20 Nm tork eksiği var o kadar dediğim gibi borçlanacaksanız bence td 80 veya case jx 80 düşün derim,ama kesinlikle parasal sıkıntı olmaz diyosan t 4030 al dediğim gibi ülkemizde 20000 TL ' de az para değil diğer motorlarlada ihtiyacını karşılayabilirsin. Kendin için en sağlıklı kararı tüm şartlarını düşünüp gene sen verirsin. Hakkında hayırlısı neyse o olsun, iyi çalışmalar.