PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörde dev ortaklık (Yeni)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1159014" data-attributes="member: 6"><p>İthal traktörlere duyduğum kadarıyla vergi zammı gelecek. O yüzden fiyatlar artacak. Birçok firma yerli üretim yapma arayışında şuan. Çoğu büyük ihtimal montaj hattı kurarak. Dışardan getirdikleri önemli parçaları ve yerli üretim önemsiz parçaları burada montajlayarak traktör üretecekler. Daha ucuza maal edecekler. Hala hazırda bunu yapan Türk traktör var. Eski NH serilerini burada montajlayarak yerli seri olarak satıyorlar. Bütün firmalar bu yönde bir çalışma içinde şuan. İthal ekipman olayında bu tarz vergi zammı var mı bilmiyorum. Bende duyduğum kadarıyla dile getirdim. Firmaların da yaptıkları bu tarz ortaklıklar da işin doğruluğunu gösteriyor gibi. Daha detaylı araştırarak bilgi edinebilirsiniz. Ben duyduğum kadarıyla anlattım. Geçen sene askere gitmeden önce bu vergi zammı konuları konuşuluyordu. Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Bilen arkadaşlar vardır belki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1159014, member: 6"] İthal traktörlere duyduğum kadarıyla vergi zammı gelecek. O yüzden fiyatlar artacak. Birçok firma yerli üretim yapma arayışında şuan. Çoğu büyük ihtimal montaj hattı kurarak. Dışardan getirdikleri önemli parçaları ve yerli üretim önemsiz parçaları burada montajlayarak traktör üretecekler. Daha ucuza maal edecekler. Hala hazırda bunu yapan Türk traktör var. Eski NH serilerini burada montajlayarak yerli seri olarak satıyorlar. Bütün firmalar bu yönde bir çalışma içinde şuan. İthal ekipman olayında bu tarz vergi zammı var mı bilmiyorum. Bende duyduğum kadarıyla dile getirdim. Firmaların da yaptıkları bu tarz ortaklıklar da işin doğruluğunu gösteriyor gibi. Daha detaylı araştırarak bilgi edinebilirsiniz. Ben duyduğum kadarıyla anlattım. Geçen sene askere gitmeden önce bu vergi zammı konuları konuşuluyordu. Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Bilen arkadaşlar vardır belki... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörde dev ortaklık (Yeni)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt